Dobrý večer, chci se zeptat zda je možná komunikace mezi dvouma mobilníma telefonama skrz aplikaci? Případně zda to někdo umí udělat. Děkuji
Fórum › Java
Tvorba aplikace
ak chces komunikovat cez internet tak musis poznat ip adresu druheho zariadenia ... vecsina zariadeni nema verejnu ip cize sa neda jednoducho zavolat ich ip pretoze je schovana alebo sa meni ... v tom pripade potrebujes jeden server (zariadenie ktore je dohladatelne na internete - ma ip) ku ktoremu sa obe zariadenia pripoja a on ich potom prepoji navzajom
Omlouvám se za nepřesný dotaz. Jedná se mi o komunikaci skrz bluetooth. Mám myšlenku na jednu hru, která by se hrála pomocí aplikace na mobilním zařízení a muselo by to jít jako bluetooth automatická komunikace na vzdálenost jeho signálu.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů
Podobná vlákna
Tvorba webových stránek již od 3000Kč, tvorba 3D, mobilní aplikace p… — založil Programátor
Tvorba aplikace — založil Dz
Nabídka programování, tvorby designu, aplikace iOS, Android, tvorba 3D — založil Ing. Hédel Nuňez
Dotazování na stav aplikace, řízení stavu aplikace — založil hlucheucho
Tvorba 3D her — založil spartan13
Moderátoři diskuze