Wordpress a description – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Wordpress a description – PHP – Fórum – Programujte.comWordpress a description – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Kajl
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
29. 7. 2015   #1
-
+1
-
Zajímavé

Zdravím, 
standardně mi wordpress do description doplňuje popis webu z nastavení a to i když pomocí Yoast SEO pluginu změním description.

V hlavičce mám totiž: 
 

<meta name="description" content="<?php bloginfo('description'); ?>" />


Při instalaci mi Yoast plugin hlásil, že mám toto odstranit. To bohužel když udělám, tak potom description v hlavičce není, a to i když jej upravím pomocí Yoast pluginu.

Vyznáte se v tom někdo? Jakým způsobem jej teda zapsat do header.php aby vše správně fungovalo?

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.189.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
30. 7. 2015   #2
-
0
-

Nevyznam. Zkus ceska nebo anglicka forka komunity, co se zabyva wp. Nebo pockej (tyden-mesic), treba se nekdo ozve.
https://www.google.cz/search?…
http://www.wpbeginner.com/…in-by-yoast/
(v tom navodu zasahy do php kodu nevidim)

Zkusil bych si poradne precist dokumentaci a udelat vlozeni pluginu spravne. Kdyz neco smazes, tak se obvykle misto toho musi take neco vlozit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:302d:50...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Description pre property — založil Johnnny

Wordpress — založil Anonymní uživatel

Wordpress — založil bohetik

Wordpress specialista — založil danielg

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý