CSS-vykreslování obsahu se zachováním menu jak nato?poraďte pls – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CSS-vykreslování obsahu se zachováním menu jak nato?poraďte pls – CSS – Fórum – Programujte.comCSS-vykreslování obsahu se zachováním menu jak nato?poraďte pls – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sharkyn0
Duch
9. 2. 2007   #1
-
0
-

Programoval jsem svoji stráku v HTML a používal jsem <iframe> což mi nevyhovovalo protože <iframe> byl omezený na výšku tak že se začal scrolovat a vypadalo to blbě no a tak sem požádal kámoše jestli mi poradí jak zachovat menu aby se změnil obsah a aby byl neomezený na výšku poradil mi cosik z css že je to lepší ale já pořád newim jak se to dělá prej něco s <div>-ama a tak takže vás moc moc prosím poraďte mi.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
H.Mikula
Reklama
Reklama
Prog.0
Věrný člen
9. 2. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
sharkyn0
Duch
9. 2. 2007   #3
-
0
-

To Prog.:jo ale ja jsem myslel jako jak to delate v divech soubory.css a tak a takove veci




PS:Ty stranky co si mi doporučil jsem skoušel a moc nefungovali:((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
H.Mikula
Milan0
Stálý člen
10. 2. 2007   #4
-
0
-

To sharkyn: ak som spravne pochopil co potrebujes tak ja by som to riesil pomocou PHP... a to tak ze v casti kde chces aby sa ti zobrazovala stranka po kliknuti zadas kod:

<?

$page = ($_GET['page'] != '') ? $_GET['page'] : 'home';
$go = "$page.php";
if (file_exists($go)) include ($go); else;
?>

potom uz len do odkazu zadas href="index.php?page=nazov_stranky"
viac o php si pozri tu: http://programujte.com/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=89&menu54d7d8a038463f110c1af3af24b8e51c=89

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
sharkyn0
Duch
10. 2. 2007   #5
-
0
-

To mORb:diky mooooc!!!:))))))))))))))))))))))))))))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
H.Mikula
sharkyn0
Duch
10. 2. 2007   #6
-
0
-

To mORb:jo jeste sem se chtel zeptat tady tenhle kod mam vlozit do index?
<?
$page = ($_GET['page'] != '') ? $_GET['page'] : 'home';
$go = "$page.php";
if (file_exists($go)) include ($go); else;
?>

a potom co mam udelat stim page.php?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
H.Mikula
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

Pls niakeefektne menu v css — založil skiliner

Pls poraďte — založil DEAS

PLS Poradte — založil Pacik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý