Textarea – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Textarea – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comTextarea – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

tomj0
Newbie
9. 2. 2007   #1
-
0
-

Mám problém se zalamovánim řádků v textarea. Napíšu tam víceřádkovej text s odsazovánim enterem a hned to vypisuju pod to ale namísto odsazení je tam jen mezera. Nevíte někdo jak na to prosím?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal Vrábel0
Návštěvník
9. 2. 2007   #2
-
0
-

Enter z textarea je \n.
Nenapísal si čím ho vypisuješ ak je to php tak potom jednoducho

$text=nl2br($text);
a ono ti nahradí \n s

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sunmay píše : Při čtení tohoto příspěvku povstaňte. Ja hovorím : Pri čítaní tohoto príspevku si radšej sadnite.
10. 2. 2007   #3
-
0
-

Tag textarea ma parametra WRAP kde se tyhle veci daji nastavit, pogogli

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
10. 2. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Duch
27. 2. 2007   #5
-
0
-

To tomj:<textarea>lol<p>lol</textarea>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
27. 2. 2007   #6
-
0
-

To >][m00tt1][<:yes

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
27. 2. 2007   #7
-
0
-

To >][m00tt1][<: hmm...akorát v textarea nefunguje HTML....nevím, kdo je tu lama...vím akorát o jenom namachrovaným týpku,....mimochodem, neznáš něco jako </p> ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
27. 2. 2007   #8
-
0
-

To n00b m00tt1: Nevim jestli to funguje, ale rozhodne to je prasarna na entou. Semantik aby se z toho poblil. Navic to resi neco uplne jineho.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Vucek
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
6. 6. 2007   #9
-
0
-

Ahoj lidi plz jak mam nastavit v textaree po zmacknuti ENTER myslim na klavesnici aby to odratkovalo jak vsude jinde?
treba zde

anebo zde
anebo takhle

me to dela tohle: anebo zde anebo takhle

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
6. 6. 2007   #10
-
0
-

Co mas za problem se radkovanim? Vzdyt se to odradkovava normalne...

Nebo to snad potom zpracovavas nekde v PHP...na to ti pomuze funkce nl2br()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Vucek
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
7. 6. 2007   #11
-
0
-

ano prosimte jak bych to mel udelat?ps mam funkci:

function c_textarea($name,$value=NULL,$dalsi_parametry=NULL)
{
$html.="<textarea name=\"".$name."\"";
if($dalsi_parametry!=NULL):
$html.=" ".$dalsi_parametry.">";
else:
$html.=">";
endif;
if($value!=NULL) $html.=$value;
$html.="</textarea>\n";
return $html;
}

jsem v tom jeste amater prosim pomozte jak mam co a kam doplnit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
7. 6. 2007   #12
-
0
-

Myslím, že bude stačit


...
$html=nl2br($html);
return $html;
...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
georgo
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 7. 2007   #13
-
0
-

lidi pomozte jak mam zvetsist textarea treba 600x500?!?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
18. 7. 2007   #14
-
0
-

style="width:600px;height:500px;"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

Textarea — založil dalaman

Textarea — založil don_Dominique

Textarea — založil Zelenáč

TEXTAREA background — založil Tonda

Dynamicka textarea — založil tribalcz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý