Ahoj,
s příchodem Windows 10 jsem začal používat Edge - nový prohlížeč od Microsoftu. Po stisknutí enter kurzor přeskočí nahoru. Odřádkování ale je vloženo. Chová se to zmateně jen mně nebo i jiným uživatelům Edge?
hu
Ahoj,
s příchodem Windows 10 jsem začal používat Edge - nový prohlížeč od Microsoftu. Po stisknutí enter kurzor přeskočí nahoru. Odřádkování ale je vloženo. Chová se to zmateně jen mně nebo i jiným uživatelům Edge?
hu
Pridal bych jeden problem, ktery s win10 nesouvisi. Kdyz se ukonci editace vkladaneho kodu (tlacitko zdrojovy kod) a nasledne se tam neco dopisuje, pres crtl+c/v, tak to tam nejak vlozi radek navic a nelze dat ctrl+v na konec radku. Bylo by mozna fajn, kdyby to slo opet otevrit v tom editoru pro zdrojovy kod, ten to nedela. (nejake tlacitko edit code)
Tak ted už se fórum ani nezobrazí správně. Hromada rozsypanýho textu na monitoru :(
hu
Když už se řeší prohlížeče, přihodím taky návrh a to, že prohlížet fórum na mobilním zařízení je opravdu velice nepříjemná zkušenost. Ještě nepříjemnější je, ovšem, psaní nového příspěvku. Vzhledem k narůstajícímu počtu uživatelů mobilních zařízení s možností prouzdat po netu by nebylo od věci tento problém nějak vyřešit. Vím, že je to náročná operace, ale tak už to bývá.
Mám Samgung Galaxy S3, používám na něm Chrome, a fórum je i pro tento telefon nesmírně náročná stránka. Psát se přitom příspěvek dá napsat pouze v případě, že si v nastavení prohlížeče přepnu zobrazení na "Zobrazení pro počítač". Fórum sice vypadá stále stejně, ale když si ho zobrazuji jako mobilní, tak bohužel do panelu pro přispívání ani nejde psát.
Podobne chovanie odskakovania kurzoru pri pisani prispevku sa prejavuje aj na Safari 9.
Co treba udelat nejakou miniverzi fora, kde by se dal editovat primo zdrojovy kod prispevku jako textove pole? Predpokladam, ze to tu ma nejakou kontrolu parovani znacek. Jedine tlacitko by tam pak byl link na napovedu se seznamem znacek. Rozhodne je pro mne jednodussi kolem kodu pridat <code></code> az po napsani prispevku nez to resit pres nejake externi okenko. A nejspis by se tak vyresili i problemy s odesilanim.
Prijde mi, ze je na strance fura neuzitecneho textu :) Aspon teda pravidelnejsi ctenar uz vetsinu funkci zna a nepotrebuje napovedy jako Gravatar, kdo si vlakno prohlizi, ...
Již cca 10 let máme mobilní verzi (m.programujte.com/forum/). Je sice staršího data, ale funkční.
#3 hlucheucho
Tak ted už se fórum ani nezobrazí správně. Hromada rozsypanýho textu na monitoru :(
Čeknu to, ale nemám WIN10 a web jede ve všech prohlížečích OK, proto tuším, že bude problém buď v počítači (blokace reklamy?) nebo přímo prohlížeči Edge.
Na jiném počítači se fórum zobrazuje správně, ale nepochopitelná odezva na enter je i zde, zřejmě to souvisí s Edge.
hu
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku