HELP - AUTO KLIK – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

HELP - AUTO KLIK – Visual Basic – Fórum – Programujte.comHELP - AUTO KLIK – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
QSILVER0
Duch
25. 3. 2006   #1
-
0
-

Zdravim.
Potreboval by som poradit chcem vytvorit program v ktorom zadam suradnice kurzora a po stlaceni pr."F5" sa kurzor presunie a bude na danom miste klikat pr. kazdych 30s.
Nacitat suradnice kurzora viem ale ako nastavim ten auto clik mysi......

Vopred DIK.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jiří Chytil0
Věrný člen
26. 3. 2006   #2
-
0
-

no pokud budu mít večer čas tak se na to podívám ale nic neslibuju. Bude to zapeklité.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Tchibo
~ Anonymní uživatel
77 příspěvků
17. 11. 2007   #3
-
0
-

To QSILVER : čao .... nedavno sem takovej program psal sice v C# ale vyuziva API funkce tak ti s tim poradim bud si zkoukni funkce mouse_event a keybd_event a nebo se ozvi na icq 282515303

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
jkonopasek0
Návštěvník
17. 11. 2007   #4
-
0
-

Tady je příspěvek, který umožňuje nastavit pozici kurzoru myši (netestoval jsem ho), je třeba vyzkoušet:
--------------------------------------------
Chcete-li měnit pozici kurzoru myši, není nic jednoduššího než využít služeb Win32API. Pro práci s pozicí kurzoru slouží API funkce SetCursorPos z knihovny USER32.DLL.
Pro demonstraci přikládám projekt, který používá navíc funkce ClientToScreen pro zjištění pozice formuláře na obrazovce a funkci GetDeviceCaps pro zjištení šířky a výšky formuláře.
Deklarace
Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32" _
(ByVal x As Long, ByVal y As Long) As Long
Parametry
x ... pozice v bodech (pixel) zleva
y ... pozice v bodech (pixel) zhora
Zkušební projekt
'Vytvořte projekt s jedním formulářem a dvěma tlačítky
'Formulář: Form1
'Tlačítka: cmdScreen, cmdForm
'Kod vlozte do formulare
Option Explicit
Private Const HORZRES = 8
Private Const VERTRES = 10

Private Type POINTAPI
x As Long
y As Long
End Type

Private Declare Function ClientToScreen Lib "user32" _
(ByVal hwnd As Long, lpPoint As POINTAPI) As Long
Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32" _
(ByVal x As Long, ByVal y As Long) As Long
Private Declare Function GetDeviceCaps Lib "gdi32" _
(ByVal hdc As Long, ByVal nIndex As Long) As Long

Dim objPoint As POINTAPI
Dim vRet As Variant

Private Sub cmdForm_Click()
objPoint.x = 0
objPoint.y = 0
vRet = ClientToScreen(Form1.hwnd, objPoint)
objPoint.x = objPoint.x + Me.ScaleWidth / 2
objPoint.y = objPoint.y + Me.ScaleHeight / 2
vRet = SetCursorPos(objPoint.x, objPoint.y)
End Sub

Private Sub cmdScreen_Click()
objPoint.x = GetDeviceCaps(Form1.hdc, HORZRES) / 2
objPoint.y = GetDeviceCaps(Form1.hdc, VERTRES) / 2
vRet = SetCursorPos(objPoint.x, objPoint.y)
End Sub

Private Sub Form_Load()
cmdScreen.Caption = "Střed obrazovky"
cmdForm.Caption = "Střed formuláře"
Me.ScaleMode = vbPixels
End Sub
-------------------------------------------

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.222.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Auto klik na pozícii kurzora — založil iridium

Klik — založil mephi

Auto increment — založil juro

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý