Ahoj,
v mém počítači je poškozená Ws2_32.dll. Potřebuji aby Windows provedly její opravu. Jak na to? Nemám odvahu "něco" stáhnout a zkoušet zda je to funkční nástroj nebo virus.
Windows 7 Professional SP1 32 bitů
hu
Ahoj,
v mém počítači je poškozená Ws2_32.dll. Potřebuji aby Windows provedly její opravu. Jak na to? Nemám odvahu "něco" stáhnout a zkoušet zda je to funkční nástroj nebo virus.
Windows 7 Professional SP1 32 bitů
hu
Win mi neumožňuje odstranit nebo přejmenovat vadnou dll, nakopírování nepůjde. Obnovení systému jsem zkoušel bez výsledně. Podle vadné .lib u C++ Builderu to vypadá, že chyba byla už v době jeho instalace, možná už od instalace Win 7 na tento počítač.
hu
#3 hlucheucho
nejprve si sežeň ten soubor, pak zkus ten poškozený přejmenovat takto:
1. spustit CMD jako správce
2. do cmd vložit:
takeown /f C:\Windows\System32\Ws2_32.dll
icacls C:\Windows\System32\Ws2_32.dll /grant administrators:F
ren C:\Windows\System32\Ws2_32.dll Ws2_32.dll_backup
(případně před vložením oprav cestu k souboru)
3. vkopíruj do složky nový soubor
ps, pokud soubor nebude využívat nějaká aplikace, mělo by to fungovat.
#5 q
jak jsem na to přišel:
Při kompilaci programu jsem obdržel chybu "Unresolved external WSADuplicateSocketW referenced ...". Zkusil jsem kompilaci na jiném počítači, ta byla bez chyb. Pak jsem zkusil vytvořit novou Ws2_32.lib z Ws2_32.dll která je v počítači, chyba přetrvala. Na závěr jsem zkopíroval Ws2_32.dll na flash z jiného počítače a z této jsem vytvořil novou Ws2_32.lib. Kompilace proběhla úspěšně. Obě dll jsou stejné verze a stejně velké. Jedna ale nefunguje správně.
hu
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku