Flood Fill nefunguje – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Flood Fill nefunguje – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.comFlood Fill nefunguje – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.com

 

Jimi
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
21. 8. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den,

programujem si grafický editor v Jave a na vyplň používam algoritmus flood fill, no nejako mi to nefunkuje.Tu je algoritmus ktorý používam:

private void FillArea(JCanvasCell [][] myCells, int x, int y, Color c)
    {
        if(myCells[x][y] != null)
        {
         if(myCells[x][y].getType() == JMyCellType.Line)
         {
            return;
         }
         if(myCells[x][y].getType() == JMyCellType.Brush && 
myCells[x][y].getColor() == c)
         {
             return;
         }
        }
       
        myCells[x][y] = new JCanvasCell(JMyCellType.Brush, c);
        
        FillArea(myCells,x-1, y, c); 
        FillArea(myCells,x+1, y, c); 
        FillArea(myCells, x, y-1, c); 
        FillArea(myCells, x, y+1, c); 
        
        return;
    }

Ešte výsledok:

Připojen obrázek.

Čo robím zle ? Vie mi prosím niekto poradiť ?

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.127.–
Jimi
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
21. 8. 2015   #2
-
0
-

Sorry že to píšem do funkcionálneho programovania keď je to Java ale hladal som niečo také ako algoritmy a zložitosti a nič tu také nebolo tak som to hodil sem. Neviem či som to mal dať do Javy ale keď ano tak sa ospravedlňujem a presunte to kludne tam ak sa to dá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.127.–
Jimi
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
21. 8. 2015   #3
-
0
-

Tu na tejto adrese najdete spustitelný súbor tu tu tu tu. Je to len prototyp a kreslí sa lavým tlačítkom myši a vyplň sa robí pravým tlačítkom. Dajte pozor aby ste vyplnovali oblast ktorá je komplet ohraničená čiaramy, lebo to zblbne. Nie je to ešte odladené. Je to len na samom začiatku teda nič od toho nečakajte.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

FILL — založil SmokinMon

Seed fill — založil DT

Nefunguje IF? — založil RemykCzech

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý