Úprava indexovaného obrázku v Photoshopu – Photoshop – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Úprava indexovaného obrázku v Photoshopu – Photoshop – Fórum – Programujte.comÚprava indexovaného obrázku v Photoshopu – Photoshop – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Josef55
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
27. 8. 2015   #1
-
0
-

Prosím, jakým způsobem v Photoshopu 7 upravit níže uvedený obrázek?

Když provedu jeho editaci popř. jen jeho otevření a následné standardní uložení na webu se chová jinak než před uložením.

V jakém režimu je ho nutné uložit?   Děkuji za radu

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.72.–
Reklama
Reklama
smiesek0
Newbie
27. 8. 2015   #2
-
0
-

co je myšleno "chová se jinak", lze to lépe specifikovat? Případně jak je potřebujete vhodně upravit?

Phohotoshop 7 to se ještě používá? Už jsou novější verze, min. řada CS   

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:8388:3b76:502:f...–
Josef55
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
27. 8. 2015   #3
-
0
-

#2 smiesek

Připojen obrázek.


v prvním případě stav :hover je tak jak ma být,  pod ním je příklad po pouhém otevřením a novém uložení obrázku (bez nějaké editace).

7 no jo no, zatím mě pro základní úpravy stačil

dík za případnou radu co s tím

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.72.–
smiesek0
Newbie
28. 8. 2015   #4
-
0
-

#3 Josef55
asi bude záležet do jakého formátu to znovu ukládáte? Zkuste se třeba ještě přesvědčit jak je nastylován hover v CSS zdali s tím to nebude mít nějaké propojení/souvislost.

Ono já nějak ani nyní stále netuším o co se pokoušíte, vidím pouze nějaký rozdíl v obrázkách, že nejsou stejné, ale to je asi tak vše   

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:8388:3b76:502:f...–
Josef55
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
28. 8. 2015   #5
-
0
-

#4 smiesek
O co se pokouším?

Mám stažený originál obrázek tlačítek  viz. v prvním příspěvku.  V tomto případě se tlačítko v případě stavu :hover na webu zobrazí správně dle css žlutě.

Jestliže daný obrázek v Photoshopu7 otevřu a hned jen uložím (zatím bez jakékoliv editace), tlačítko se již nezobrazí žlutě (je tam jen žlutý pruh v pravé části tlačítka).

Tzn. že daným uložení došlo k nějaké změně obrázku, která toto způsobuje.

Grafickým formátům nerozumím, proto se tu snažím dozvědět  proč a jak?

Resp. stačí když někdo u daného obrázku např. změní u tlačítka zelenou na modrou a bude to fungovat, budu danou editaci provádět dle doporučeného postupu nebo doporučeným editorem.

Děkuji osvětlení mě této problematiky

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:1a48:5:401::2a...–
Josef55
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
28. 8. 2015   #6
-
0
-

#5 Josef55
Tak jsem zkusil editor GIMP a je to OK.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:1a48:5:401::2a...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Úprava obrázku — založil Jakub Klečka

úprava a uplouad obrázku na server — založil TuTi_fruTi

Vlnovka ve photoshopu — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý