Problém s Horizontálním menu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s Horizontálním menu – CSS – Fórum – Programujte.comProblém s Horizontálním menu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Oto
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 8. 2015   #1
-
0
-

Potřeboval bych poradít s horizontálním menu. Potřebuju ho dostat do hlavičky tak aby bylo v Pravo a text logo a na levo bylo horizontálním menu. Kod webu.
Muže mi prosím někdo stím pomoct?
Předem děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Reklama
Reklama
ondrej39+1
Věrný člen
31. 8. 2015   #2
-
0
-

#1 Oto
Nakresli obrázek, co kde chceš, z tvého příspěvku absolutně netuším, co kde má být.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.141.243.–
Inject all the dependencies!
Oto
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 8. 2015   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
ondrej39+1
Věrný člen
31. 8. 2015   #4
-
0
-

#3 Oto
Koukni sem, je to lepší?

Jestli moje verze vypadá tak, jak sis to představoval, porovnej můj a tvůj kód a podívej se, co jsem udělal jinak. Moc změň tam není. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.141.243.–
Inject all the dependencies!
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
1. 9. 2015   #5
-
0
-

Ve FF se mi ta prvni verze zobrazuje normalne. Jen je treba dat okno na fullscreen, pac ti to menu kdosi chybne napozicoval zprava a ne zleva. Cili, cim vic roztahujes okno, tim vic ti zleva vyleza z menu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:9ca9:86...–
Oto
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 9. 2015   #6
-
0
-

#5 peter
No a pravě oto jde,  potřebuji aby to nedalo neplechu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Oto
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 9. 2015   #7
-
0
-

Ja to nepotřebuji aby to bylo takle roztahlé do stran:

Připojen obrázek.

Ja to chci aby logo(JaPaJP) bylo pod hlavní nabidkou a menu bylo zarounané jako je na obrazku:

Připojen obrázek.

Jestli by to nešlo nějak udělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
ondrej39+1
Věrný člen
1. 9. 2015   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
Inject all the dependencies!
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
2. 9. 2015   #9
-
0
-

Obvykle, kdyz delam layout, tak celou stranku obklopim divem, kteremu nastavim sirku v px. Resit nejake roztahovani je uplne na kocku, to je lepsi detekovat sirku pres js a zmenit classname pro cely ten obklopujici div.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:fc1d:c6...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý