Přepínací tlačítko (toggle) v HTML – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přepínací tlačítko (toggle) v HTML – PHP – Fórum – Programujte.comPřepínací tlačítko (toggle) v HTML – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
stevo10
Duch
3. 9. 2015   #1
-
0
-

Potreboval by som pomoct s html.Mam formular ktory ak je spravne vypisany zapise text do text suboru. Potreboval by som tento formular prerobit na toggle button.  Prikazi su len dva ak by bol toggle aktivny bol by prikaz a zapisane do suboru rozni ak by bol toggle vypnuty prikaz a zapisane do suboru by bolo zhasni. Vedel by mi niekto poradit ?

<?php
  
  if
    {
      $soubor = "kod.txt";
      $fh = fopen($soubor, "r");
      $prikaz=fread($fh,10);
      fclose($fh);
      $fh = fopen($soubor, "w");
      if ($prikaz=="zhasni") {
        $prikaz="rozni";
      } else {
        $prikaz="zhasni";
      }
      fwrite($fh,$prikaz);
      fclose($fh);
      echo "Prikaz '" .  $prikaz . "' byl zapsan do souboru 'kod.txt'";
    }

?>

a este som sa chcel spytat je moc velky problem tam pridat casovac ? Ak bude toggle aktivny zobrazi sa napriklad 30s a po odratani sa sam vypne ? Poto by ma zaujimalo vsak ako by to bolo ak by som refreshol stranku casovac by zacal znovu alebo by dokazal pokracovat ? Dakujem ti inak velmi pekne

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.200.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
3. 9. 2015   #2
-
0
-

#1 stevo1
Proč pořád pracuješ s tou starou verzí? Proč tam stále dáváš ten zbytečný fopen()?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:207:e...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
2539 příspěvků
4. 9. 2015   #3
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

Zkousel jsi tam pridat normalni checkbox? Nebo Radion?
[ x ] Soubor 1
( * ) Soubor 1
(    ) Soubor 2

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:f4fc:92...–
peter
~ Anonymní uživatel
2539 příspěvků
4. 9. 2015   #4
-
+1
-
Zajímavé
Kit +
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:f4fc:92...–
stevo10
Duch
4. 9. 2015   #5
-
0
-

#2 Kit
Kit keby som ta velmi poprosil nemohol by si mi ten skript prerobit aby to bol spravne a funkčne ešte raz pekne dakujem

stevo

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.198.–
Kit+11
Guru
4. 9. 2015   #6
-
0
-

#5 stevo1
Když ze tvé strany nevidím žádný posun kupředu, tak by to pro mne bylo jen ztrátou času.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:c50a:...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý