Dobrý den,
naše firma má virtuální server a na něm nám běží apache. Chceme odesílat emaily (např. přes php, C#,...). Problém je v tom, že server hostuje více domén (běží tam různé projekty) a my bychom potřebovali odesílat emaily z libovolných adres přidružených k daným doménám. Dám konkrétní příklad. Dejme tomu, že mám doménu pes.cz a kocka.cz. Obě končí na našem serveru a jsou namapované do různých zdrojových složek (jiných projektů). A náš cíl je přes php odesílat email třeba admin@pes.cz nebo nazdar@pes.cz nebo babla@kocka.cz. Zaboha to nemůžeme nijak nakonfigurovat. Windows nám přes svůj exchange nebo co tam je za zvěrstvo vůbec nedovolí pracovat s více doménami. Když chci použít SMTP třeba seznamu nebo gmailu, tak mě to zase nechce dovolit, protože dovolují posílat jen emaily od toho kdo má registrovaný účet (nemůžete odeslat s adresou odesilatele nazdar@gmail.com když jste přihlášení na ahoj@gmail.com). Nevíte co s tím? Pamatuju si, že ještě před pár lety jsem odesílal na wedosu emaily s libovolným odesilatelem, teď už to nikde nejde a nevím jak to vyřešit. Nechceme nikde nic spamovat, ale prostě potřebujeme používat více emailů z více různých domén (předpokládám že je to asi nějaká antispam ochrana nebo politika). Nevíte někdo co s tím? (zobecnění problému je odesílání emailu s libovolným odesilatelem)