Php odesílání mailů – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Php odesílání mailů – PHP – Fórum – Programujte.comPhp odesílání mailů – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Aricak0
Newbie
9. 9. 2015   #1
-
0
-

Zdravím mám tento skript:

if (!empty($doc->message)) { //zpráva

	$to = "servis@domena.cz";
	$from = "message@domena.cz";
	
	$title = "Chyby v exportu";
	
	$subject = "Chyby v exportu";
	
	foreach ($doc->message as $mege) {
	echo $mege."</br>";
	
	}
	echo "</br>";
	
	$message .= "Chyby v exportu:\r\n";
	
	foreach ($doc->message as $mess) {
		$message .= $mess;
	
	}
	
	$headers = "From: $from \r\n";
	$headers .= "Reply-To: $from \r\n";      
	$headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
	$headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8 \r\n";
	$headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit"; 

	$odeslimail = mail($to,$subject,$message,$headers);

}

No a mail nepříjde. Nedorazí na žádný mail @domena.cz Když dám do příjemce servis@domena2.cz tak mail dorazí. Prosím čím to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
sakal910
Stálý člen
9. 9. 2015   #2
-
0
-

#1 Aricak
Máš dobře nastavený a povolený SMTP server?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.144.106.–
Aricak0
Newbie
9. 9. 2015   #3
-
0
-

#2 sakal91
No to by mělo být snad nastavené na hostingu, nevím jak bych měl konfihgurovat v odesli.php smtp server. Ale když přijde mail na jinou adresu, tak smtp je ok. Nebo ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
sakal910
Stálý člen
9. 9. 2015   #4
-
0
-

#3 Aricak
Sry já sem si nevšiml té spodní věty :) Tohle bych viděl spíše na problém nastavení u té danné domény...Taky to může přijít s nějakým zpožděním :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.144.106.–
Aricak0
Newbie
9. 9. 2015   #5
-
0
-

#4 sakal91
Víš co mi je divné že ten skript používám i u jiných domén, jiné hostingy jiný správce DNS a domény a tam je ten fenomén stejný. Se spožděním nepřijde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
9. 9. 2015   #6
-
0
-

Vsiml jsem si tam par veci
1. do header - generovano pres php
2. utf8 pro telo i subject
3. PHP_EOL misto \r\n, php si nerozumi s jinym oddelovacem nez ma nastaveny a ne vzdy je to \r\n
4. from a to nesmi byt stejny mail, nektere maily ignoruji mail posilany sam sobe

Nekde jsem tu na forko vypsal tusim class pro mail, co jsem si napsal. Je to tam i pro prilohy. Zatim jsem s ni problem nemel, ale nemuzu to najit a nejsem na svem pc, ted :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Aricak0
Newbie
9. 9. 2015   #7
-
0
-

#6 peter
Moc bys mi tím pomohl kdybys ten kód nahrál... Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
9. 9. 2015   #8
-
0
-

Aha, tak to ti nechci vic pomoci :) Vetsinu informaci mam z prikladu od uzivatelu z php.net/mail.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
sakal910
Stálý člen
9. 9. 2015   #9
-
0
-

#7 Aricak
A nad PHPMailer nebo SwiftMailer knihovnami si neuvazoval?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.144.106.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Odesílání e-mailu — založil Al

Odesílání e-mailu v html — založil mustafa

PHP odesílání kopie emailu — založil cheondervara

Overenie e-mailu — založil dalaman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý