Prekreslenie nahraného obrázku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prekreslenie nahraného obrázku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPrekreslenie nahraného obrázku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

varan0
Duch
15. 9. 2015   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.209.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
16. 9. 2015   #2
-
0
-

Pouzit jejich JS kod a ne ten tvuj? Coz je teda nelegalni, pokud to neni free script. Ale mam pocit, ze to mozna maji kombinovane s flash swf.

http://www.woodrowart.com/js/halftoner.js
Ten tvuj vypada teda dost strasidelne :)
Taky je mozne, ze se spousti pres casovy interval. To zatim hledam.
A pak mas na strance dalsich X javascriptu, ktere urcite take rychlosti nepridaji.

Neni mi treba jasne, proc v tom cyklu tolik veci prepocitavas? Udelej si tam tabulku.
grayScale = (red * 0.3) + (green * 0.59) + (blue * .11);
To je tabulka pro red, green, blue o 3x256 float cislech
grayScale = tab_red[red] + tab_green[green] + tab_blue[blue];

Proc treba tohle mas v cyklu? Vysledek toho je preci konstanta a nezavisi to na row ani col.
var sizeConstant = ht.controlMaxSize / 255;
Totez
bytesPerPixel * ht.values.width
ht.controlSpacing / ht.lineDensity * ht.targetZoom
ht.controlSpacing * ht.targetZoom

Stejne mam pocit, ze problem bude spis jinde nez vypoctech. Zkusim si udelat kopii jen toho tveho scriptu a spustit zvlast a dam vedet.


 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
varan0
Duch
16. 9. 2015   #3
-
0
-

Sakra, tak to je paráda, ani by som nečakal takúto peknú odpoveď.
Moc ti ďakujem.

Ten rozbitý modul na mojom webe je moj. Nieje od nich skopčený ani riadok.

Pomohlo by keby som poslal zdroják ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.209.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
16. 9. 2015   #4
-
0
-

Pekny :) Ted jsem pridal mereni casu a naprosto nejvic tam sezere funkce point. To pocitani je uplne minimum proti tomu.
 

var unixtime_ms;

function mt_start()
{
unixtime_ms = mt_get();
}
function mt_get()
{
return (new Date).getTime();
}
function mt_sub()
{
return (mt_get()-unixtime_ms)/1000;
}


Ty cykly mam ted minimalizovane tak, ze to pocita 1.7s (nebo nejakych jednotek) Z toho point ma 1.6s :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
16. 9. 2015   #5
-
0
-

a uplne stejny cas, 1.7, tam sezete ta cast /*target*/ pod temi cykly.

var tt2;
for(...)
...
mt_start();
                point(ht.rotatedTargetCtx, x, y, value, pi2);
tt2+=mt_sub();
            }
        }
alert(tt2);
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
varan0
Duch
16. 9. 2015   #6
-
0
-

Moc ti ďakujem

Ešte by som sa rád opýtal. Je možné tou cestou ktorou je vytvorený moj modul woodrowart, dosiahnúť rovnakej kvality vykreslovania ako pri module photocarver ?

Budem aj mierne drzí, vzhľadom na to, ako ochotne mi radíš...Evidentne ale vieš o čom píšeš. Vedel by si naceniť, za akú cenu by bolo možné dostať modul rovnakej kvalitativnej úrovne ako photocarver ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.209.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
16. 9. 2015   #7
-
0
-

Jeste jsem zkusil vypocitana data ulozit do pole a vykreslovat to zvlast dalsim cyklem. Je to o neco rychlejsi.

Jo, taky se to po kliknuti nejak 2x prekresluje, treba pri zmene orientace.

google = canvas bigger quality javascript
http://stackoverflow.com/…high-quality

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Pozice obrazku — založil Daniel

Pohyb obrázku — založil Ahoj3

Generování obrázků — založil Marek Štafl

Centrování obrázku — založil .NET_Developer

Překrývání obrázků — založil Thomas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý