Prosím POZOR na podvodnou slovenskou firmu LURA Média, s.r.o. zabývající se programátorskými službami. Tato firma nám nabídla vypracování zakázky, vzali si 50% celkové platby předem, zakázka měla být hotová do 7 dní. Nyní téměř po dvou měsících zakázka není hotová, peníze nemáme, firma nereaguje na email a nezvedá telefon, prostě není k zastižení. Dostali jsme od nich 2.9. dobropis, s tím, že nám zálohu vrátí.
Dnes je 17.9. zálohu jsme zpět neobdrželi, na emaily nereagují, pan jednatel na Facebooku také nereaguje, ačkoliv si zprávy čte. Jeho kolega, se kterým jsme řešili pdoobu zakázky se nám již také neozval, nezvedá telefon (číslo je plně funkční, jelikož občas je i obsazeno, ale čísla s českou předvolbou nezvedají).
Dávejte si na tyto pány a tyto firmy pozor, jedná se o PODVODNÍKY!!!
#2Matěj Andrle
"Co zde s ním?" třeba až zde bude LURA Média nabízet své služby, nebo někdo bdue poptávat a LURA Média se nabídne, tak aby nenaletěl stejně jako my. Tu informaci je třeba dostat mezi lidi, na nějakém seznamu podvodných firem se o nich těžko někdo něco dozví.
#5mrchicken
Kdepak. Chci-li prověřit firmu, kouknu se na blacklisty - nikoliv na jakékoliv jiné portály... Blacklisty jak píši - jsou oficiální rejstříky - jsou na ně reklamy, reference, ...
Jak to může být informace k ničemu? Varuji tím ostatní lidi před touto firmou... Pokud zde je někdo, kdo to může smazat, tak ať to klidně smaže... Dávám to zde na pomoc osttaním lidem...
#9mrchicken
To je jednoduché. Lidé, kteří sem chodí, si neobjednávají programátorské služby, ale sami programy tvoří. Nejsme tedy cílovou skupinou. Kromě toho si tvé informace nemáme jak ověřit. Klidně si mohu myslet, že tohle je ze tvé strany jen sprostý konkurenční boj.
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:207:e...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Holt mi budeš muset věřit, vše mám podložené fakturou za (neprovedené) služby, emailovou a FB komunikací a dalšími lidmi, kteří mě díky podobným příspěvkům na jiných diskuzích kontaktovali, že je tato firma také podvedla. Plus mě kontaktoval pap Csanok, jehož jméno je uvedeno v podpisu v emailech a podle něj pro tuto firmu již rok nepracuje, takže zneužívají jeho jméno, vše s ním budu rešit v následujících dnech. Konkurence nejsem, nejsem programátor, nýbrž obchodník. Pan jednatel se mi včera podruhé od 3.9. ozval a prý dnes odeslal peníze (pravděpodobně se k němu dostalo, že zveřejňuji tyto informace, i když peníze od něj vůbec neočekávám).
Dále, lidé v této sekci "inzerce" nabízejí a poptávají podobné služby jako údajně poskytuje firma LURA Media. To, že je to podvodná firma také naznačuje jejich portfolio na webu http://www.luramedia.sk/, kde jsou jedny z největších firem na trhu, o čemž pochybuji, že pro ně cokoliv dělali.
#12Peter
Dobrý den, rád se k Vám přidám. Kontaktujte mě prosím na mkurimsky@gmail.com.
Jsem v kontaktu z další firmou z ČR, kterou pan Murník také podvedl. Stejně tak z jedním z jeho bývalých zaměstnanců (s panem Csanakem), pod jehož jménem pan Murník se svými klienty komunikuje.
Akýkolvek podvod riesit tresným oznamením. Kedze predpokladám je to podvod(úmyselné obohatenie), treba to riesit tresnoprávne. Za podanie na policii nic neplatite, len svoj cas...
Sme ďalšia oklamaná firma pánom Murníkom (VRL GROUP SR), ako doklad o platbe za objednaný tovar zaslal príkaz na úhradu a okamžite naliehal , že tovar hneď potrebuje. Tovar sme zaslali, ale peniaze nikdy neprišli. Stále klamal, že je na dovolenke, že už peniaze poslal, atď ... ale platba neprišla. Vymáhame ju súdnou cestou