Zdravim,mam problem s mikrofonom ,kupil som si sluchatka s mikrofonom a na PC mi to praska,take divne zvuky ,skusal som na NTB a tam mi to ide uplne cisto.Mikrofon sa da vybrat a slucahtka su zapojene cez USB Vedel by mi niekto pomoct? Dakujem
Fórum › Hardware
Praskanie zvuku v mikrofone
#3 Bius
To máš těžký. Neuvedl jsi výrobce a typ sluchátek, ani operační systémy na NTB a PC. Teď jsme se dozvěděli cenu. Opravdu si myslíš, že nám tyto informace stačí na vyřešení problému?
Z příspěvku je pouze vidět, že máš potíže s diakritikou a s interpunkcí, ale to teď neřešíme. Jen je to vodítkem k domněnce, že návod k těm sluchátkům jsi určitě nečetl.
Jak jsi to praskání v mikrofonu zjistil? Dal sis mikrofon k uchu?
Z hlavy neviem presne, doma pozriem.Na oboch sú Win7 . Praskanie som zistil asi tak že som sa nahral a potom to prehral..lol co píšem maturitný sloh? Návod tam bol asi len taký že ako ich zapojiť
Zasláno z mobilního telefonu.
Spatny kontakt? Ruseni z okoli? Usb konektor muze byt na pc vyvyklany. Nebo uvnitr pc je uvolneny. Zkousel jsi treba jiny na jinem miste? Zkousel jsi treba carovat s nastavenim zvuku a vypnout line-in vstup? Treba ti bere data z usb a do toho micha line-in. Kde samorejme nic nemas zapojene, tudiz to muze pekne prijimat signat z okoli. a ze toho signalu ve vzduchu neni malo.
Tez neco malo muze zlobit zesilovat v pc.
Zkousel jsi googlovat, proc je slyset praskani v reprobednach?
#6 peter
USB není audiokonektor. Digitální přenosy fungují nebo nefungují, ale nikdy nepraskají.
Souhlasím, že by to mohl způsobit nějaký další zdroj zvuku, který v PC vstupuje do mixáže.
Jenže on neslyší praskání v reprobednách, ale v mikrofonu.
Jestli je digitalni prenos ok, tak to je videt pri prahravani na krivkach. Ale porad mas konektor zasunuty do pc, kde je fura ruseni, ktere se ti na nej naindukuje. A pokud tam neco nedoleha, konektor nezemni, tak se to prenasi dal po drate k mikrofonu nebo. Dal bych tomu 15% proti jinym moznostem, ale sance tu je.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Úprava zvuku — založil Jakub Zíka
Vypnutie zvuku — založil dartanan
Přehrávání zvuku — založil Noneus
Nahravanie zvuku — založil Marecek
Frekvencia zvuku — založil noel