Vedel by mi dakdo poradit nejaku dobru graf kartu na tuto zostavu.. na hry ovsem :) . Pocital by som s nou tak na 2-3roky
zostava
procak: Intel C2D E6400
zakl. doska:Intel Shrewsbury, 775-C2D, I965G, DDRII, GLAN, mATX
Ram : 2x1GB DDR2 Kingstone(kit)
Grafika:???? nejaku cool prosim :) , nejaku do 10 000 skk :D
Fórum › Offtopic
Graficka Karta
Ja by som jednoznačne počkal, kým zlacnejú DirectX 10 karty (dnes stoja 25 000,-SK) a tak za pol roka - rok by som si kúpil 600W zdroj ak ešte nemáš a spolu s ním DirectX 10 kartu... dnes sa už neoplatí vraziť 10 000 do "obyčajnej" grafiky, keď na dvere klope DirectX 10...
To Qwertz:ale pokud budeš chtit DirectX 10, budeš muset taky koupit Windows Vista, takže i když klesne cena grafiky, pořád ještě budeš muset investovat do OS (kterej neni zrovna nejlevnější)
Nemusi investovat t WV, jen nebude moc ten DX10 prilis vyuzivat
Trochu už starší topic - autor zrejme už má kúpenú zostavu. Ale ak nie, tak odporúčam nečakať na DX10 karty! Kúp nejakú dobrú DX9, ktorá je stvorená na WinXP. Keby som si mal vybrať z pomedzi ATI, tak jednoznačne by to bola Sapphire Radeon X1950PRO Ultimate 256MB (cena okolo 7700,-) - má už od výroby tichého Zalmana a zdvihnutú frekvenciu jadra a pamätí voči štandardnej X1950PRO. Jasná voľba! Keby som bol fanda NVIDIE, tak asi by to bola GeForce 7950GT od výrobcu Leadtek (cena okolo 8500,-). Ale nezabúdaj na jednu vec - nech kúpiš dnes hocijakú nadupanú zostavu o dva roky to na nové hry nebude stačiť! ;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Grafická karta — založil dragon124
Nejvýkonnější grafická karta do AGP — založil yaqwsx
TV karta — založil Zelenáč
Sitova karta — založil Zelenáč
Moderátoři diskuze