TextArea Jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

TextArea Jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comTextArea Jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Alexand
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 9. 2015   #1
-
0
-

Ahoj,

Potřeboval bych radu. Chci mít element textarea (popřípadě podobný) a do něj vkládat nějaké textové hodnoty. 
1) Budu mít pár checkboxů u kterých když je zatrhnu tak se hodnota zobrazí v textaree a když je odznačím tak zase zmizí.

2) Chci do textarey vkládat i normální text (pravděpodobně za hodnoty z checkboxů) Když checkboxy odzančím tak aby text a zaškrtnuté checkboxy zůstaly.

Jak dostat hodnoty z checkboxů do textarey jsem již nějak vymyslel, ale nemůžu přijít na to, když za ně dopíšu text, tak se po změně checkboxu text zmizí.

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.75.156.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
29. 9. 2015   #2
-
0
-

 Netestovano a pri mazani textu a jinych upravach to bude delat psi kusy. Ja bych navrhoval pouzit 2x textarea.

<textarea id="aaa"></textarea>
<input type=checkbox id=bbb value=123>
<script>
aaa = document.getElementById('aaa');
bbb = document.getElementById('bbb');
ttt = '';
aaa.onkeyup=generujBottom;
function generujTop() {var str=''; if (bbb.checked) {str+=bbb.value+"\n"; return bbb;}}
function generujBottom(event) {ttt+=(event.which ? event.which : event.keyCode ); aaa.value = generujTop() + ttt}
</script>

Nebo tam dej jednoznacny oddelovac, ktery si v textu vyhledas jako str.indexof() a horni cast textu smazes.
str = aaa.value;
str = str.substring(str.indexOf('---')); // nebo substr
aaa.value = generujTop() + str;
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:8874:ea...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Textarea — založil dalaman

Textarea — založil don_Dominique

Textarea — založil tomj

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý