C getchar EOF – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C getchar EOF – C / C++ – Fórum – Programujte.comC getchar EOF – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Poki
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
1. 10. 2015   #1
-
0
-

Zdravim ,opat by som potreboval poradit.Skor by som sa potreboval nieco spytat.Citam knihu od Ritchieho a v kazdom priklade co ma na input pismen tak vsade je podmienka EOF ,keby to bolo pri suboroch tak to chapem,ale ako dosiahnut EOF len pri takomto zadavani cez konzolu? 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main()
{
    int z;
    int pr=0;
    while ((z=getchar())!=EOF){
        if (z!=32)++pr;
    }



    printf("\nJe tam %d pismen \n",pr);
    return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.18.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 10. 2015   #2
-
0
-

Na linuxu je to ctrl+d na windows si uz nepamatuju - vypada ze ctrl+z, ale musel jsem to jeste odentrovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Poki
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
1. 10. 2015   #3
-
0
-

Ctrl-Z funguje. Diky moc! 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.18.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Getchar() a EOF — založil dreamer

Getchar() - ukonceni EOF a \n — založil cp.Hook

EOF a načítání vstupů — založil kuba748

Uziti cin.eof() — založil vyhnanek

Qpython - eof error — založil sysel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý