Otázka – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otázka – C / C++ – Fórum – Programujte.comOtázka – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Dramamine
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 10. 2015   #1
-
0
-

Tieto kniznice, kontajnery, vstupy/vystupy... z tejto stranky http://www.cplusplus.com/reference/ funguju v C++ a rovnako aj v C? Ked potrebujem spravit program v C ktory ma bezat v Linuxe tak vyuzitim kniznic, kontajnerov... z tejto stranky mi program bude bezat len vo Windowse alebo aj v Linuxe?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.242.250.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
13. 10. 2015   #2
-
0
-

Kontejnery v C nerozjedes, jsou to C++ tridy (respektive sablony trid).

Ty headery zacinajici  <c....> jsou vetsnou aliasy ve stylu  <stdio.h> => <cstdio>  a taktez ti v C fungovat nebudou, protoze C je vidi jen s tim *.h

Jinak jsou to standardni veci, pokud tvuj prekladac podporuje standard c++11, tak by to mel umet prakticky vse s prepinacem -std=c++11 (krom veci ze standardu c++14 nebo c++17, pokud je neumi)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Dramamine
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 10. 2015   #3
-
0
-

Ked potrebujem kontajner <map> v C tak si ho musim sam vytvorit?

Aky je rozdiel medzi vytvaranim programov pre Windows a Linux?

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.10.104.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
14. 10. 2015   #4
-
0
-

Rozdil je az ve specialnejsich knihovnach, hlavne pro graficke rozhrani a nejake pokrocile terminalove funkce. Ale i to se da vetsinou zvladnout nejakou libkou, ktera je pro oba systemy. Nejaky zaklad s vystupem na terminal bude fungovat vsude (kdyz nebudes chtit barvicky, skakat po obrazovce a tak).

A ano, mapu v C budes muset implementovat sam. A jeste jen pro konkretni datovy typ. (nebo kouzlit s void pointerama)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Otazka — založil emdzej

Otazka — založil A-dy

Otazka — založil CJ

Otázka — založil adamislav01

Programovanie c++ otázka — založil toso992

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý