Zakázání a přesměrování určité www stránky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zakázání a přesměrování určité www stránky – PHP – Fórum – Programujte.comZakázání a přesměrování určité www stránky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
14. 10. 2015   #1
-
0
-

Ahoj,

mam za ukol naimplementovat projekt Zakazani a presmerovani stranek a nejak nevim, kde zacit, proto se obracim na Vas pro pomoc.

Co ma byt vlastne ucelem. Clovek, uzivatel, si nainstaluje muj deb balicek. Bude chtit pristoupit na web:

Pokud www stranka neni v sekci zakazanych pokracuje v brouzdani dale.

Pokud je v sekci zakazanych musim ji presmerovat na obecnou stranku s informacemi.

Mimo to budu mit administrativni stranku se seznamem zakazanych adres, kde mohu pridavat, odebirat a tak.

Muj problem, ze chapu vice mene zadani, ale netusim, jak ho naimplementovat.

Myslite, ze byste mi poradili, jak bych mel postupovat pro co nejsnadnejsi realizaci?

Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.100.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
15. 10. 2015   #2
-
0
-

Vicemene chapu, co chces, ale nechapu zpusob, jak to chces realizovat.

> Zakazani a presmerovani stranek
Co si pod tim presne predstavujes?
> Bude chtit pristoupit na web:
> - Pokud www stranka neni v sekci zakazanych pokracuje v brouzdani dale.
> - Pokud je v sekci zakazanych musim ji presmerovat na obecnou stranku s informacemi.

Tohle preci u win resi soubor hosts. Resi se tak blokace stranek s erotikou pro deti. Vetsinou se to teda nastavi tak, ze se nezobrazi zadna stranka. A soubor je pod admin uctem, takze jej potomek nemuze editovat.

Na serveru (tam, kde bezi ta stranka) se to resi pres konfiguraci, tusim soubor php.ini nebo httpd. Ve slozce pak soubor .htaccess, pokud je povoleny v konfiguraci. Pouziva se to k presmerovani na stranku 404 nebo treba pro prepsani adresy
z www.server.cz/ slozka/slozka/slozka
na www.server.cz/ index.php? path=slozka/slozka/slozka
Cili, presmerujes vsechny slozky do stranky index.php. A v tom index.php mas pak program, ktery s tim dal nejak nalozi.

Mno, a pak mas treba ruzne doplnky do www prohlizecu. Jako treba AdBlock, ktery blokuje seznam url adres. Prevazne je tam blokovana reklama.

A prohlizec ma tusim tez moznost blokovat sam adresy, opet rodicovska ochrana. Nebo se na to pouziva spesl doplnek, mozna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:a863:bb...–
JacobCZ0
Newbie
15. 10. 2015   #3
-
0
-

#1 Antly1950
Ahoj, jsi si jistý, že tohle patří do kategorie PHP? Možná bych se zkusil zeptat spíše v kategorii Webové servery nebo OS Linux...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý