Jak zjistím v čem je naprogramovaný dodaný software? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak zjistím v čem je naprogramovaný dodaný software? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak zjistím v čem je naprogramovaný dodaný software? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

Kimseo0
Duch
15. 10. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den, promiňte mi můj dotaz (s programováním jsem skončil na ASP webových aplikacích a nyní se věnuji úplně něčemu jinému). Mám čínský výrobek ke kterému je dodáván software. S dodavatelem mám dobré vztahy, ale bohužel odmítá upravit v software některé věci, které celý produkt zbytečně degradují a uživatelská přívětivost strašně trpí. Navíc se mi nechce takový produkt nabízet zákazníkům. Není to pro mě stěžejní výrobek, ale mám rád věci dotažené do konce a pokud je možnost je posouvat dál, tak mě to baví a naplňuje. Je to do mého produktového portfolia vhodný doplněk a celkově se mi líbí. Chtěl bych se zeptat zda je možné - mám-li instalační soubor poznat v čem je software naprogramovaný. Pak už bych lépe cílil dotaz v diskuzi se zaměřením na konkrétní programovací jazyk. Rád bych spolupracoval s někým koho produkt zaujme a měl by zájem dodat tu přidanou hodnotu, kterou prostě asiaté opomíjejí. Pochopitelně za úplatu. Děkuji moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.111.–
RomanZ
~ Anonymní uživatel
272 příspěvků
15. 10. 2015   #2
-
0
-

Vědět v čem je to naprogramovaný a nebo mít k tomu zdrojáky, to jsou dvě rozdílné věci. Jestli jsou do toho potřeba úpravy, tak je potřeba mít zdrojáky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.10.–
Kimseo0
Duch
15. 10. 2015   #3
-
0
-

#2 RomanZ
Pracuji na tom, aby mi byly zdrojové kódy poskytnuty. Tak poté hned něco nasdílím a podle toho by se mohlo určit.

Nahlásit jako SPAM
Kimseo
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 10. 2015   #4
-
0
-

Tak je to zbytečné... Číňan mi odmítl zdrojový kód poskytnout. :-(

Nahlásit jako SPAM
16. 10. 2015   #5
-
0
-

To se dalo čekat.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1222:800:74f2:a4...–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 10. 2015   #6
-
0
-

Tak jeste si to muzes naprogramovat sam. Ikdyz dost zalezi na tom, k cemu to je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.3.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
16. 10. 2015   #7
-
0
-

#6 KIIV
Jestli to má svůj hardware, bude problém zjistit, jak to s ním komunikuje. Někdy bývá k dispozici manuál s komunikačním protokolem a software je jen na ukázku, že to funguje. Ale to asi nebude tento případ.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1222:800:74f2:a4...–
Kimseo
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
19. 11. 2015   #8
-
0
-

Je to velká škoda, že to číňan nechce poskytnout. Bojí se, že bychom pak produkt nekupovali. Pro mě to je sice trochu okrajová záležitost, ale představa, že by to pak byla top záležitost mě furt baví. Prostě pro číňany je typické nic nedotáhnout do konce. Prostě to nějak funguje a hlavně když se to prodává. Přitom by stačilo už jen tak málo. Selský rozum a pár úprav. Kdyby náhodou číňan změnil názor (furt do něj hučím), tak se ozvu :-) Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý