Dobrý den, promiňte mi můj dotaz (s programováním jsem skončil na ASP webových aplikacích a nyní se věnuji úplně něčemu jinému). Mám čínský výrobek ke kterému je dodáván software. S dodavatelem mám dobré vztahy, ale bohužel odmítá upravit v software některé věci, které celý produkt zbytečně degradují a uživatelská přívětivost strašně trpí. Navíc se mi nechce takový produkt nabízet zákazníkům. Není to pro mě stěžejní výrobek, ale mám rád věci dotažené do konce a pokud je možnost je posouvat dál, tak mě to baví a naplňuje. Je to do mého produktového portfolia vhodný doplněk a celkově se mi líbí. Chtěl bych se zeptat zda je možné - mám-li instalační soubor poznat v čem je software naprogramovaný. Pak už bych lépe cílil dotaz v diskuzi se zaměřením na konkrétní programovací jazyk. Rád bych spolupracoval s někým koho produkt zaujme a měl by zájem dodat tu přidanou hodnotu, kterou prostě asiaté opomíjejí. Pochopitelně za úplatu. Děkuji moc.
Fórum › C / C++
Jak zjistím v čem je naprogramovaný dodaný software?
To se dalo čekat.
hu
Je to velká škoda, že to číňan nechce poskytnout. Bojí se, že bychom pak produkt nekupovali. Pro mě to je sice trochu okrajová záležitost, ale představa, že by to pak byla top záležitost mě furt baví. Prostě pro číňany je typické nic nedotáhnout do konce. Prostě to nějak funguje a hlavně když se to prodává. Přitom by stačilo už jen tak málo. Selský rozum a pár úprav. Kdyby náhodou číňan změnil názor (furt do něj hučím), tak se ozvu :-) Díky moc.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů
Podobná vlákna
Jak zjistím název buňky Cells(15,9) — založil clavien
Jak zjistím, zda je číslo z množiny? — založil Martin
Jak zjistím z kterého aliasu je volán web — založil ololol
Jak zjistím zda je číslo celé nebo desetinné — založil hejnallukas
Prosím v ako jazyku je tento web naprogramovaný? — založil exminutes
Moderátoři diskuze