Zdravim lidi,
tak začnu od začátku. Po přihlášení na vás vyskočí okno "prompt" z JS zadáte číslo např 3, po potvrzení potřebuju aby mi vyjeli data z DB - to není problém. Jsou to otázky s možnými třemi odpověďmi (radio btn). A tady to začíná jak to bude nejlepší vypsat? Já to mám ted takhle:
if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
// output data of each row
while($row = mysqli_fetch_array($result)) {
$_SESSION['frmContent'] = ("<form name='question_block'>
<div id='user_quest_block' class='' method='post' name='num_questions'>
<input type='hidden' name=".$row['ID']." />
<div class='question_area'>".$row['otazka']."</div>
<div class='quest_posibility'>".$row['odpoved_A']."<br><input type='radio' name='odpoved' value='A' /></div>
<div class='quest_posibility'>".$row['odpoved_B']."<br><input type='radio' name='odpoved' value='B' /></div>
<div class='quest_posibility'>".$row['odpoved_C']."<br><input type='radio' name='odpoved' value='C' /></div>
</div></form>");
// echo $row[0]." ".$row[1]." ".$row[2]." ".$row[3]." ".$row[4]." ".$row[5]." ".$row[6]." ".$row[7]."<br>";
require("forms.php");
echo $_SESSION['frmContent'];
/* $test = array (
'id' => $row['ID'],
'otazka' => $row['otazka'],
'odpovedA' => $row['odpoved_A'],
'odpovedB' => $row['odpoved_B'],
'odpovedC' => $row['odpoved_C']
);
print_r ($test); */
}
a nevim jestli třeba nebude lepší to udělat jako to pole. Jenže další problém je s tlačítkem. Potřebuju aby tam bylo potom co zadáte odpovědi tak aby tam bylo tlačítko, které mi potom porovná ty odpovědi co zadá uživatel jestli je to správně v DB a podle toho se změní pozadí toho bloku na červenou nebo zelenou. Já už se s tím peru několik dní vyzkoušel jsem snad vše a nevim si s tim vůbec rady. Ještě posílám screen jak chci aby to vypadalo.
Moc děkuju za každou radu. To tlačítko nemusí bejt JS to jsem jenom zkoušel nevim jak jinak potvrdit jakoby tři formuláře.