Facebook Message Scraper - invalid syntax – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Facebook Message Scraper - invalid syntax – Python – Fórum – Programujte.comFacebook Message Scraper - invalid syntax – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Addic7ed
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
23. 10. 2015   #1
-
0
-

Zdravim, mam takovy problem. Nejsem programator a Pythonu vubec nerozumim, ale nasel sem script, kterej sem dlouho potreboval. Jenomze sem z toho v troube. 

Otevrel sem si tedy zpravy, nascrolloval abych nasel ten POST request, a prepsal z nej do 'dumper.py' pozadovane info. Jenomze za tim velkym nadpisem 'Downloading Messages' zacli trable. ID uz nejde standardne vyhledat pomoci 'graph.faceblablabla..'., tak sem pouzil jinej web. Zachrana. Jenomze ted nevim za 1. kam to id do toho scriptu napsat (nesmejte se :D) a 2. proc mi to pise 'Invalid syntax'. Jestli to teda dobre poustim a nezkonil sem to nekde. Neni to moc zprav, jen 33k, ale nez se to nascrolluje tak pojdu (pokud se to teda nefreezne, coz me se*e protoze bych z toho potreboval vytahnout taky fotky). Za kazdou radu moc diky!

https://github.com/RaghavSood/FBMessageScraper

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.190.–
Reklama
Reklama
gcx110
Návštěvník
23. 10. 2015   #2
-
0
-

#1 Addic7ed
Ahoj, jakou verzi používáš? Ten skript je očividně na 2.X

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.194.–
Addic7ed
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 10. 2015   #3
-
0
-

Ahoj, mel si pravdu. Nainstalovat sem 2.7.10 a uz to aspon neco printnulo v shellu. Pres den na to kouknu a zkusim to znovu podle navodu.. ale stejne nevim kam mam a kam nemam nacopypastit to IDcko, sem z toho fakt na nervy. Taky jak vubec poznam ze to bezi, kam se to uklada a podobne - fakt sorry, ale tohle je mimo me kompetence :D Diky za vsechny rady!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.190.–
Addic7ed
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 10. 2015   #4
-
0
-

Tak uz sem pochopil kam patri to ID (ja kreten :D). Kdyz tedy splnim vsechny kroky, script mam upraveny a spustim ho, klasicky na me vybehne print s prikladem jak script spustit (?). Kdyz zadam ID a ty dalsi veci tak mi to zase hodi invalid syntax viz. screen (script mam ve stejne slozce jako je instalace Pythonu)

https://ctrlv.cz/XZy4

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.190.–
Addic7ed
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
27. 10. 2015   #5
-
0
-

Sakra nedelejte ze tomu nerozumite najednou vsici! :D 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.190.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý