Prepis suboroveho jadra – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prepis suboroveho jadra – Python – Fórum – Programujte.comPrepis suboroveho jadra – Python – Fórum – Programujte.com

 

Priwi0
Newbie
24. 10. 2015   #1
-
0
-

Zdravim pani

chcel by som vás požiadať o radu

potrebujem aby aby som načítal pomocou python subor

aby definoval jeden prikaz

a ten nasledne upravil

priklad: povodný subor :

# set this to 0 to disable apport, or to 1 to enable it
# you can temporarily override this with
# sudo service apport start force_start=1
enabled=1


a chcem výsledok:  

# set this to 0 to disable apport, or to 1 to enable it
# you can temporarily override this with
# sudo service apport start force_start=1
enabled=0 


zmena je v poslednom riadku enable=1 na enable=0

ako to dosiahnut dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 2003:65:cf79:6966:e913:ec...–
blbecek
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 10. 2015   #2
-
0
-

   

#!/bin/env/python3

SOUBOR = "soubor.txt"

text = """\
# set this to 0 to disable apport, or to 1 to enable it
# you can temporarily override this with
# sudo service apport start force_start=1
enabled=0
"""

with open(SOUBOR,mode="w") as f:
    print(text,end="",file=f)
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.216.–
Seth040
Duch
2. 11. 2015   #3
-
0
-

jsem uplne zacatecnik s Pythonem, studuji kurz Machine Learningu. Nemel by nekdo tady zajem o doucovani se mnou, cca 60 min tydne?

Predem dekuji

Seth

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.204.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Jádra WebBrowserů — založil hrabedooku

Prepis z Pascalu do c — založil bbeni

Přepis kodu z C# do VC++ — založil Luu

Přepis XWindowManageru do D — založil Matěj Andrle

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý