Co si myslíte o této hře? Podle mě je dost dobrá...Mimochodem, jakej máte honor?
Fórum › Hry
America's army
To Al:jj
hraješ na gameparku ?jakej máš nick?
To VojtaK:ale i na trenink potřebuješ net! protože tvoje výsledky se ukládaj na server americasarmy.cz !
mimochdem,co kdyby sme si někdy zahráli na gameparku ?
omg, sem si to stáhnul, ale zasekl sem se u třetí lekce prvního treninkuu. jak se tam učíte střílet s ruznejma zbraněma. První 3 v pohodě, ale pak mi daj 2 náky raketomety a já vubec nevim co s tim trefit:(:(
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
mě to taky trvalo dost dlouho.s prvnim granátometem musíš sestřelit ten terč v brance, s druhym raketometem tu zed a se tretim ten bungr. chce to cvik...a to si se ještě nedostl k seskoku padákem... jo a teš se na lékařskej výcvik. půl hodiny budeš sedět na přednášce a pak budeš dělat test. jestli chceš, napíšu ti správný odpovědi ;-)Blujacker píše:#
# omg, sem si to stáhnul, ale zasekl sem se u třetí lekce prvního treninkuu. jak se tam učíte střílet s ruznejma zbraněma. První 3 v pohodě, ale pak mi daj 2 náky raketomety a já vubec nevim co s tim trefit:(:(
jj, se bude hodit. už sem ty zbraně zvládl;) Stačilo udělat 2 ze 3 zbraní..uff
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
jj,jakej máš nick?
1. Test: 1.A, 2.A, 3.A, 4.C, 5.C, 6.B, 7.A, 8.B, 9.D, 10.B, 11.A, 12.E, 13.A, 14.C, 15.C, 16.A, 17.A, 18.D
2. Test: 1.B, 2.B, 3.A, 4.B, 5.C, 6.D, 7.A, 8.C
3. Test: 1.B, 2.D, 3.B, 4.C, 5.B, 6.B, 7.B
mimochodem, chystam na America's army článek...
tak co už si ten trenal dokončil?
Tokan: Za to co jsi v tomhle threadu proved by na normalni foru dali banana nejen tobe, ale i vsem lidem ktery zijou v dvacetikilometrovym okruhu kolem tebe ;)
Koupil jsem si jí spolu s časopisem Doupě, ale ještě jsem ji nezkoušel.
To klusi: Lol, jak ses ty dostal k Doupěti??:D
To je pekny "koupil jsem si ji...". Priste budu doufam ten prodejce ja, prodavat freeware dokaze kazdy :D
já sem si AA stahoval sám, ale pořád mi padal net a navíc sem měl přetáhlej FUP :( takže sem si musel koupit ten "časopis" Doupě
To Tokan: Už jsem chtěl něco říct, ale nechci vyvolávat flame.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vzorek maskacu (army) — založil Luk@s
Schránka — založil Potvrzení
Spuštění CSS stylu "o řádek dolů" — založil Alexander
Použití sort na vector<vector> — založil Radek
Uplny binarny strom — založil devilfish