Excel automaticke zoradovanie – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Excel automaticke zoradovanie – Offtopic – Fórum – Programujte.comExcel automaticke zoradovanie – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Gudjy
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 10. 2015   #1
-
0
-


Zdravim,ako zoradim v exceli riadok po kazdom dopisani cisla? Nasiel som makro na zoradenie stlpcu,ale riadku nie. Cize po kazdom dopisani noveho cisla potrebujem znova zoradit cely riadok .Dakujem  :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.60.–
Reklama
Reklama
Flowy0
Věrný člen
27. 10. 2015   #2
-
0
-

riadky nema zmysel usporiadavat pretoze jeden riadok je jeden zaznam ... pravdepodobne mas tu tabulku naopak a z riadkov sprav stlpce

Nahlásit jako SPAM
IP: 145.255.153.–
https://github.com/Flowy
Vladusko
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
27. 10. 2015   #3
-
0
-

podla mna, ste sa len nepochopili :-)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.41.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
27. 10. 2015   #4
-
0
-

Ono je vice moznosti vysvetleni
- Prepisuje ve sloupcich cisla a potreboval by serazovat radky automaticky.
Asi to pres makro lze, ale osobne bych to delal rucne.
- Prepisuje cisla na radku a potrebuje radky seradit sloupce. Jak seradit?
Tady bych doporucil, co psal Flowy, transponovat tabulku - prehodit radky se sloupci, excel na to ma funkci.
Totiz, je normalni mit udaje pro stejnou vec spis v jednom radku.
- Treba hodnoty ve sloupcich nemaji vyznam a chce je mit proste jen serazene od nejmensiho
- Treba se jedna o tabulku x-y, ze to potrebuje seradit jak podle x, tak y.

Gudjy

"Nasiel som makro na zoradenie stlpcu" - to je moc pekny, ale makro nebo link na zdroj si nedal. :)
google = seradit tabulku podle sloupcu makro
"Cize po kazdom dopisani noveho cisla potrebujem znova zoradit cely riadok" - to je pekny, ale asi to budes muset bliz rozepsat. Uved treba priklad takove tabulky 3 radky, 5 sloupcu a kterou hodnotu menis a jak by mela pak vypadat vysledna tabulka po serazeni. (predtim, potom)

A nestacilo by ti pouzit filtr?
Je mozne, ze chces z te tabulky vytridit radky, ktere maji cenu vyrobku od-do. coz by mohlo jit nejakym vyfiltrovanim. Pak by ani nemuselo byt mozna ani makro, stacilo by nad tabulku pridat formular, kde se vepisi do policek ceny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:2868:ec...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Excel — založil marius

C++ a excel — založil doveda

Excel — založil Tomass

Excel — založil Dfire

C# and Excel — založil Al

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý