Hra – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hra – Python – Fórum – Programujte.comHra – Python – Fórum – Programujte.com

 

Amp
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
11. 2. 2007   #1
-
0
-

dobry den..jak a co potřebuji k programovani hry v Pythonu????pište prosim na email: ampseason@gmail.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
bortak
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
11. 2. 2007   #2
-
0
-

hodne veci potrebujes

pc - nejake prumerne
pythona - asi logické
hodně odvahy - to je dulezite
nebeht blbej - taky dulezite
trochu predstavivosti - teda pokud ji uz nemas zlikvidovanou z televize

a nakonec takovou drobnos se jménem PyGame

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 2. 2007   #3
-
0
-

Proč by hry nešli dělat v Tk? A proč bychom to měli posílat na mail?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
VojtaK0
Návštěvník
11. 2. 2007   #4
-
0
-

Nevite prosim nekdo kde je manual k PyGame

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 2. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
VojtaK0
Návštěvník
11. 2. 2007   #7
-
0
-

To Blujacker:
jak jsi mi psal ze mas skusenosti se slucovanim pythonu a c++ mohl bys mi o tom rict(napsat) neco

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 2. 2007   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
VojtaK0
Návštěvník
11. 2. 2007   #9
-
0
-

To Blujacker:
Tak to uz jsem taky zkousel, ale napsal jsi jednou mi do zpravy tohle:

já má zkušenosti pouze se slučováním C a pythona. Řešilo se to zde: www.py.cz/pipermail/python/2006-December/005272.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
11. 2. 2007   #10
-
0
-

jo, kdyby se vojtak radeji ucil více anglicky než se ptal furt na to samé, udělal by mnohem lépe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
VojtaK0
Návštěvník
11. 2. 2007   #11
-
0
-

To geon:
a) to nebylo pro tebe
b) je mi deset a moc neumim anglicky

geon volume doleva

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
11. 2. 2007   #12
-
0
-

Tady nejsou zprávy pro někoho. tady může odpovídat každý, když chce, umí a má čas.
Na svůj věk nemůžeš vše svalovat, stejně jako já ne.
Ta hláška je fajn, až na to, že tam není q ale g :-)
Přístě založ nové téma, když se budeš chtít zeptat na něco jiného, než je v názvu aktuálního tématu.


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
VojtaK0
Návštěvník
12. 2. 2007   #13
-
0
-

To geon:
Tak se třeba koukni do témata Vypnotí počítače, tam najdeš otázky i o něčem jiném.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
12. 2. 2007   #14
-
0
-

:-)
Taky se mi to nelíbí, ale taky mě nebaví to pořád opakovat. Jen někdy. Někdy, když je toho opravdu moc, téma zamknu.
Nebudeme se přeci řídit podle toho nejhoršího, ale nejlepšího, ne? ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
VojtaK0
Návštěvník
12. 2. 2007   #15
-
0
-

To geon:
To máš pravdu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Hra had — založil pepca_001

Hra — založil michi

Hra v C++ — založil janysek_

Hra 2 — založil Zelenáč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý