GRAFIKA V DEV PASCAL – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

GRAFIKA V DEV PASCAL – Pascal – Fórum – Programujte.comGRAFIKA V DEV PASCAL – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matesko
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
7. 11. 2015   #1
-
0
-

poprosil by som poradit s DEV pascal v grafickom mode

ked spustim program, su vyskocene 2 okna - jedno graph windovs aplication, kde sa mi pprogram zobrazuje a druhe okno s nazvom programu. Problem je v tom, ze aj chcem v grafike zadavat nejake premenne, tak ich musim zadavat v tom okne s nazvom programu a potom sa zabrazia do okna s vykreslenim grafiky. To este rozdycham, ale problem nastava, ked chcem nejaky objekt v grafike ovladat z klavesnice. A toto iste robi aj vo FREE pascale. V starom Turbo pascale to nacitavalo bez problemov.

dik za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.18.–
Reklama
Reklama
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Matesko
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
8. 11. 2015   #3
-
0
-

#2 q
super dakujem, pomohlo dat wincrt namiesto crt. sice vyskoci aj dos okno, ale zadavanie premenych uz funguje v grafickom okne

dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.18.–
Sniper
~ Anonymní uživatel
184 příspěvků
8. 11. 2015   #4
-
0
-

Omlouvám se za rýpnutí, ale nebylo by lepší napsat to v Lazaru místo užívání takových prehistorických technologií?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.201.–
KIIV+42
God of flame
8. 11. 2015   #5
-
0
-

#4 Sniper
treba je to do predmetu "Historie programovani" :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Matesko
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
KIIV+42
God of flame
8. 11. 2015   #7
-
0
-

Lazarus je prekvapive taky pascal - delphi style. A byl updatovan v posledni dekade.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Matesko
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
8. 11. 2015   #8
-
0
-

#7 KIIV
a nakoniec, v lazaruse vyskakuje ten isty problem, pokial pouzivam konzolovu aplikaciu

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.18.–
KIIV+42
God of flame
8. 11. 2015   #9
-
0
-

Takze delas konzolovou aplikaci a k ni pouzivas graph a divis se ze tam je ta konzole? S tim byl problem i jinde. Nekde mozna bude i navod, jak ji schovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Matesko
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
8. 11. 2015   #10
-
0
-

#9 KIIV
ved uz to je vyriesene, len je jedno, ci pouzivam lazarus alebo dev pas, stale tam nastaval ten isty problem. A vyriesil sa takym istym sposobom v lazaruse ako v dev pas

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.18.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý