Dobrý den...
Chtěl bych zde psát o hrách...napsal jsem mail na admin@programujte.com a přidal si na icq Cura...odpověď na mail mi zatím žádná nedošla a na icq jsem se zkoušel zkontaktovat, ale nepodařilo se...
Prosím pomozte, chci se stát redaktorem...byl bych velice rád, kdybych zde mohl působit jako redaktor...
Co ode mně čekat?
-- velkou aktivitu a snaživost
-- velkou chuť se zlepšovat
-- kamarádský přístup
a ještě mnohem víc :-)
PS: Vím, že jsem měl na odpověď ještě čekat, ale jsem nedočkavý...
Fórum › Návrhy na vylepšení
Chci se stát redaktorem na programujte !
Musíš vydržet - Curo má teď moc práce s novou verzí portálu, ale hned jak bude mít čas, tak jistě zváží tvou žádost.
Velice děkuji za odpověď...takže budu čekat...doufám, že mám šanci - byl bych velice rád !
šanci má každý, Programujte jí dává všem
jen nevím jistě jestli to ještě platí, ale bylo tady dřív diskutováno, aby byl na ukázku napsán i kratší článek (ale jestli to ještě platí nebo platio už si nepamatuju)
nemyslíš náhodou ukázkový článek ??
VojtaK píše:#
# To Manq:#
#Jak ukazkovi clanek.
ukazkovy
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
no, musíš něco napsat na ukázku, nějaký text. o IT
# To Blujacker:#
#A to jako clanek ktery je v novinach(samorejmne o programovani atd.)
no proste niečo, čo by si tu chcel v budúcnosti písať, čiže článok, s obrázkami ...
http://jakub.lajmon.name
IT = informační technologie
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
vše co se týká compů
To VojtaK:napíšeš Curovi, řekneš jaký forum bys chtěl založit a když se donmluvíte,budeš správce toho fora
prostě napiš na admin@programujte.com
to je jedno, nějak to sestylizuj.
chceš být redaktor, tak musíš umět zplodit zkoudnej text ne ?
Vidím, že můj topic už není jen o mně...
2VojtaK: Proč se 2x ptáš na jednu otazku?
jo, to je dobrý
To echo112:možná i do mejlu...
To VojtaK: doporučuji ti změnit si heslo jak zde na portále, tak ne e-mailu,... jak někdo může dát takto svoje heslo na forum a jeste k tomu je i na e-mail :-O
Sleduj mě na @MartinSimko
To Mautinek: navíc, když se jedná o veřejnou část diskuse
To VojtaK: Dotaz, budeš u Pythonu řešit i bezpečnostní otázku "aplikací"?
# co je it
Proč mám pocit, že si tady někdo z nás dělá srandu? Když si čtu celé vlákno, jednotlivé dotazy autora VojtaK, dále jeho další vlákno (Jak dělat PHP http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=3028)... pak to heslo... a prostě všechno... nějaký vtipálek... věřte mi.
Zdeny píše:#
##VojtaK píše:#
# co je it
##
#Proč mám pocit, že si tady někdo z nás dělá srandu? Když si čtu celé vlákno, jednotlivé dotazy autora VojtaK, dále jeho další vlákno (Jak dělat PHP http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=3028)... pak to heslo... a prostě všechno... nějaký vtipálek... věřte mi.
hned bych ho smazal :D
jo myslime. každej si moh' zkusit jit do tvyho mejlu ;-)VojtaK píše:#
# Myslíte si, že jsem asi blbej když tady píšu heslo, jenže to má háček, sem jsem dal totiž falešné heslo, takže máte smůlu.
# Pro všechny tady.#
#Myslíte si, že jsem asi blbej když tady píšu heslo, jenže to má háček, sem jsem dal totiž falešné heslo, takže máte smůlu.
zkusil jsem heslo ma tvůj mail, jaké jsi udával v mailu Curovi a dostal jsem se tam, maily jsem neprohlížel, ale v tvém mailu jsem byl ;-)
To Mautinek:já taky ;-)
To VojtaK:nepotřebujem číst cizí mejly!
centrum je na prd. seznam mail rlzVojtaK píše:centrum stejnak vyžadovalo už minimálně 5ti místné heslo.
# Pro všechny tady.#
#Myslíte si, že jsem asi blbej když tady píšu heslo, jenže to má háček, sem jsem dal totiž falešné heslo, takže máte smůlu.
Ulhaný redaktor... no to by scházelo!
jakto ?VojtaK píše:#
# To Zdeny:#
#Nebudu redaktor!!!
# To Zdeny:#
#Nebudu redaktor!!!
Pakliže tvůj zájem trvá, tak o tom nebudu rozhodovat já, a ani nikdo jiný. Rozhodne o tom Curo.
Vím, že jsem nedočkavý, ale chtěl bych se zeptat, kdy asi tak Curo dokončí tu novou verzi portálu?
To Vašek: Zvěřejnění v3.0 je otázka několika týdnů.
Tokan píše:#
# centrum je na prd. seznam mail rlz
Tohle tady, prosím, nezaváděj.
To josi.ow:nechci tu zavádět debatu o free mailovejch poskytovatelých, jen konstatuju že když centrum ted přišlo s tim, aby heslo bylo minimálně 5ti znakový, je to trochu k pousmání.
aj tak na G-Mail nemá nikto.
Ale teraz k téme :
Vašek - držím palce, prajem ti, aby ťa zobrali.
Vojtak - Ty radšej nepíš ani na svojom vlastnom blogu...
taky si to tak myslím, Vašek mi přijde se svým vyjadřováním na lepší urovni nez VojtaK
Velice děkuji...jsem potěšen!
Už pracuji na úvodní článcích...
Hele, víte co? Ať si Curo říká co chce, ale když sem se chtěl stát lektorem a položil jsem přes mejl otázku, jestli je to možné vzhledem k mému věku, tak mě ani neodpověděl, prostě se na mě vysrali!!!!!
To Colpik: A jak dlouho jsi na odpověď čekal?? Dvě hodiny a pak ses rozhodl na fóru nadávat?? Také jde o to, jak jsi otázku formuloval, třeba totiž bylo dobře, že neodpověděl. Jinak měl by sis uvědomit, že je Curo velmi vytížený a nemůže odpovědět hned.
To Colpik: Také se může stát, že se e-mail někam "zatoulá" a k Curovi nedoputuje, jestli to je pár dní tak vyčkej, jestli to je delší dobu, zkus e-mail poslat znovu...
Colpik píše:#
# Hele, víte co? Ať si Curo říká co chce, ...tak mě ani neodpověděl, prostě se na mě vysrali!!!!!
Místo pořvávání a urážení si radši projdi jiná vlákna, kde se dozvíš, že Curo nemá čas. Jak prosté že...
Fajn, tak jeden neumí sestavit ani smysluplnou větu, a druhý, světe div se, že nás všechny nepošle někam...
Vašek píše:#
# Velice děkuji...jsem potěšen!#
#Už pracuji na úvodní článcích...
Vašku, máš na to! Hlavně si z nich neber příklad!
# Hele, víte co? Ať si Curo říká co chce, ale když sem se chtěl stát lektorem a položil jsem přes mejl otázku, jestli je to možné vzhledem k mému věku, tak mě ani neodpověděl, prostě se na mě vysrali!!!!!
A s tvým vyjadřováním chceš být redaktor ? Promiň ale nenech se vysmát. Jinak kdyby ses podíval a pořádne si přečetl podmínky přijetí tak bys tady nemusel zakládat flame a zbytečně otravovat Cura.
Vašku vydrž já když jsem psal e-mail o přijetí čekal jsem 14 dní pak teprve došla odpověď. A to (nejsem si jist) ještě možná nebyl tolik vytížen prací na nové verzi.
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
Ten mail sem posílal asi tak 3krát v rozmezí čtrnácti dnů a ta otázka zas tak složitá nebyla, pokud vám teda nepříjde špatně zformulovaný, že nevím jestli se můžu stát lektorem, když je mi jenom x let.
a "x" je kolik ?
# Ten mail sem posílal asi tak 3krát v rozmezí čtrnácti dnů a ta otázka zas tak složitá nebyla, pokud vám teda nepříjde špatně zformulovaný, že nevím jestli se můžu stát lektorem, když je mi jenom x let.
o věk tu nejde.... nešlo... jde o dovednost a úroveň podání nových informací
Registrrace nynějších nových redaktorů trvá rekordně dlouho, díky vývoji na nové verzi a tím nedostatku času..
De-facto jsem tento rok ještě nikoho neregistroval..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Eh... Tak teda sorry, no.
To Manq:
a "x" je kolik ?
Když píšu "X", tak tím myslím "X" a to proto, že nemám zájem, abyste ještě řekli, že nemám co kritizovat tenhle portál,, když sem takovvej malej spratek.
oukej no
já když sem psal Curovi jestli bych mohl být redaktor, taky sem čekal přes týden a odpověď mi nepřišla. mejl sem poslal znova a druhej den sem byl redaktor.Colpik píše:#
# Hele, víte co? Ať si Curo říká co chce, ale když sem se chtěl stát lektorem a položil jsem přes mejl otázku, jestli je to možné vzhledem k mému věku, tak mě ani neodpověděl, prostě se na mě vysrali!!!!!
ja jsem čekal tři tydny.. potom to přišlo a sem tu
hrach píše:#
# ja jsem čekal tři tydny.. potom to přišlo a sem tu
survik1 píše:#
# Já nečekal ani dva dny :D Ale to byla ještě jiná doba...
no já to posílal o prázdninách... (letních) takže sem to nějak čekal
Mno, ja som čakal tak pol dňa :)
no já dopsal žádost i s článkem asi v 1 v noci a ráno v 7 už na mě čekal mail :) Ale k tématu, myslím, že otázky typu "můžu být když je mi ..." sou zbytečné, tady nevyděláváš, nemusíš mít s věkem starosti, lepší je napsat smysluplnou žadost a dobrý ukázkový článek a počkat na rozhodnutí, v IT se snad nikdy na věk nehrálo a myslím že i stále nehraje, prostě kdo na to má,ten na to má a na věk se nikdo neptá...
přesně tak, na netu věk nerozhoduje,
Všechny jsem dnes registroval. Pokud někomu nepřišel registrační email, pošlete prosím svoji žádost znova, budu se ji věnovat ten samý den. Děkuji.
Mám teď trochu shon ve škole, takže se dopsání úvodních článků (píšu 2)trochu posune.
Ale registační mail i s články bych měl poslat do konce týdne...
Vím, že se plně pracuje na nové verzi portálu, ale chtěl bych upozornit, že jsem e-mail s článkem již poslal 24.2, tedy před 14-ti dny. Jinak mám pár nápadů jak vylepšit rubriku hry, například mě napadlo, že vedle hodnocení hry by měli možnost hodnonit i čtenáři.
Dále mám v plánu napsát články o:
Warrock -- kvalitní online střílečka zdarma
The Recwar -- freeware tankový simulátor i s multiplayerem
Easter Eggs -- Co to vlastně je? A příklady výskytu ve hrách, programech atd..
To je všechno, dychtivě čekám na odpověď :)
Vaše žádost je ve stavu, kdy čeká ne registraci. Byl jste přijat, ale ještě není vytvořen účet.
Jsem potěšen, ale chtěl bych se zeptat, kdy asi tak už můj redaktorský účet bude vytvořen?
EDIT: btw. můj mail z kterého jsem poslal registrační údaje je fotbalvasek@seznam.cz
až to bude, dozvíš se to ;-).
o nic nepřijdeš, neboj :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Chcete stát iOS programátorem? — založil z_colorbee
Chci uspět v IT — založil martin.knotek
Chci vrátit pole — založil RePRO