Deformacia pri vykreslovani – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Deformacia pri vykreslovani – Java – Fórum – Programujte.comDeformacia pri vykreslovani – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Gamecam
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
11. 11. 2015   #1
-
0
-

Ahoj, robím semestrálny projekt do grafiky a pri vykreslovaní krychle (kostky) som sa stretol s problémom že po XX priechodoch sa začína teleso deformovať. Je mi jasné že to sposobuje zaokruhlovanie v súradniciach no nedopracoval som sa k ničomu čo by tento problém riešilo. Ak máte nejaký nápad ako to vyriešiť tak aby k deformácii nedochádzalo sem s ním, budem moc rád.

Odkaz na celý projekt:

http://gamecam.6f.sk/JAVA_11_11_2015.zip

Projekt je robený v Net Beans 8.2. Predom ďakujem za hocijaké rady.

Gamecam

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.104.–
Reklama
Reklama
Saguaro0
Duch
11. 11. 2015   #2
-
0
-

Ahoj, zkusil jsi to bez zaokrouhlování? Tedy tak, že by jsi měl uložené skutečné hodnoty a vykresloval jen ty zaokrouhlené, s tím, že se vše bude počítat z těch skutečných hodnot.

Doufám teda, že jsem správně pochopil tvůj problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.228.–
Gamecam
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
11. 11. 2015   #3
-
0
-

#2 Saguaro
Nápad dobrý, skúsim to tam nejak implementovať :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.144.–
Gamecam
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
11. 11. 2015   #4
-
0
-

#2 Saguaro
Vynikajúci nápad. 100x ďakujem ;) Po ukladaní skutočných hodnôt bez zaokrúhlovania všetko funguje parádne bez akejkoľvek deformácie.

Môžete lock. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.144.–
Saguaro0
Duch
11. 11. 2015   #5
-
0
-

Rád jsem pomohl :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.228.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Vykreslování grafů — založil ondra

Vykreslování grafů — založil Jay

Vykreslování objektů — založil delicacyy

C# vykreslovani grafů — založil ondra

Vykreslování v assembleru — založil maherik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý