Problémy s Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problémy s Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblémy s Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
studet0
Duch
19. 11. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Nainstaloval jsem si Qt creator verzi 3.5.1 ale mám problém když založím nový projekt v čistém C tak se mi normálně vypíše vše co tam má být a když spustím ten program tak se mi jen zobrazí černé prázdné okno jen kurzorem.  A když napíšu nějaký jednoduchý program který by měl fungovat a nehlásí mi to žádnou chybu tak když to zpustím tak zase jen černé okno. Můžete prosím poradit čím by to mohlo být ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.185.3.–
Reklama
Reklama
studet0
Duch
23. 11. 2015   #2
-
0
-

Píše to tohle: Starting C: \Users\PC\Documents\build-untitled-Desktop_Qt_5_5_1_MinGW_32bit-Ladění\debug\untitled.exe...

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.185.3.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
24. 11. 2015   #3
-
0
-

A ten kod jednoducheho programu?

Jakou odezvu cekas? Pustis DOS okno, zadas mu treba prikazy smaz z retezce poslednich 5 znaku a ten *.bat soubor spustis. Co se stane? Nic. Nic jsi nedal vypsat, tak se ni nestane. Ikdyz na procesoru skoci spicka nez se dane prikazy v pozadi vykonaji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:881f:fe...–
studet0
Duch
24. 11. 2015   #4
-
0
-

#3 peter

  Když zapnu nový projekt v čistém C tak je tam tenhle kod:   #include  <stdio.h> int main (void) { printf("Hello World!"); return 0 } A když tohle spustím tak místo toho aby mi to vypsalo: Hello World! tak mi to jen zobrazí černý rámečeks blikajicím kurzorem.        


Nahlásit jako SPAM
IP: 93.185.3.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
25. 11. 2015   #5
-
0
-

Ok, tak mi se to vypise. Zkus to preinstalovat. Ja mam verzi 3.4.0 opensource 32 bit, win vista. Jake mas win? Treba je problem nekde v opravnenich ke slozce pro preklad.
Konkretne v tom cernem ramecku mam

Hello World!
zav

Kod noveho projektu:

#include <stdio.h>

int main(void)
{
    printf("Hello World!\n");
    return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:6dcb:db...–
studet
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 11. 2015   #6
-
0
-

#5 peter
Mám win7 upgrade na win10. A přeinstalovat už jsem to zkoušel několikrát i stáhnou nejnovější verzi 5.5.1  ve škole děláme v 5.3.1 to jsem zkoušel první a nastal jen prázdný černý rámeček. A ku podivu ten samý problém má ještě pár spolužáků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.185.3.–
hlucheucho+10
Posthunter
26. 11. 2015   #7
-
0
-

A nespouštíš do v debuggeru se zastavením před provedením prvního příkazu?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Problemy — založil Bengo

Problémy s itoa — založil Maxiterit

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý