Python-POMOC – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Python-POMOC – Python – Fórum – Programujte.comPython-POMOC – Python – Fórum – Programujte.com

 

Anna
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
19. 11. 2015   #1
-
0
-

ahojte, potrebujem súrne pomoc s pythonom, učim sa ho cca mesiac tak nie som v nom moc zdatná, pravdupovediac som z neho úplne mimo...hladam niekoho  kto by mal čas a bol by ochotný mi pomôcť. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 11. 2015   #2
-
0
-

Rovnou se tu ptej, nekdo se tu urcite najde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Truth
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
20. 11. 2015   #3
-
0
-

Skus nieco konkretnejsie,sice nie som uplny master v pythone ale urcite by som ti rad pomohol :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.1.–
Anna
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
21. 11. 2015   #4
-
0
-

tak, mam vytvorit program hrajuci piskvorky, pc proti mne, nie su to však normálne piškvorky ale padajúce. Hrá sa na dvojrozmernom hracom pláne. Hra je podobná klasickým piškvorkam s tým rozdielom, že ked som na tahu, neklikam na konkrétny štvorček kde chcem dať svoj symbol, ale dávam ho do stĺpca a symbol padne dole čo najviac sa dá. Vyhráva ten, kto poskládá 4  symboly v riadku, stlpci alebo diagonálne. Hotové mam pole a teraz sa pokúšam napisat dako tu hru ale neviem si stym rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.121.–
Truth
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
21. 11. 2015   #5
-
0
-

Plan je teda 4x4 ,robis to v "konzole" alebo v GUI (Tk)? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.1.–
Anna
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
21. 11. 2015   #6
-
0
-

v GUI :) , cele to zadanie je vlastne tu: http://www.fi.muni.cz/~xpapous1/ib111/hw_04.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.121.–
Truth
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
21. 11. 2015   #7
-
0
-

 

A co zatial mas? :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.1.–
Truth
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
21. 11. 2015   #8
-
0
-

Ak chces mozes mi napisat,dam ti mail,sice zatial mam len graficku stranku,aby to ukladalo na seba,ale urcite ta to posunie :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.1.–
Anna
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
21. 11. 2015   #9
-
0
-

daj mi email, napisem ti aj poslem co som zatial stvorila :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.121.–
Truth
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
21. 11. 2015   #10
-
0
-

strigos8@azet.sk :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.1.–
Anna
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
21. 11. 2015   #11
-
0
-

napisala som ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.121.–
Daniela
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 11. 2018   #12
-
0
-

Zdravím.

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví jak udělat hru logik v Pythonu. Umím to v jazyce Java, ale to se trochu liší.

Pokud hru někdo nezná- jedná se o logickou hru, kde je cílem uhodnout 4místné číslo. Počítač napíše random ctyř místné číslo. Hráč pak napíše nějakou kombinaci a počítač mu řekne:

presne- to znamená počet cifer, které jsou správné a správně umístěné, dále pak mimo, která bude ukáže počet cifer, které se tam vyskytují ,ale na jiné pozici, než hráč zadal. Plus se tam budou odečítat pokusy.

prosím, prosím, pomozte

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.212.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
18. 11. 2018   #13
-
0
-

#12 Daniela
Napiš konkrétně, co z Javy neumíš přepsat do Pythonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Daniela
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 11. 2018   #14
-
0
-

#13 gna

1.Nevím jak mám zadat, že chci náhodné 4ciferné číslo, protože

,,random.randint()“ nemůže pak definovat, tak abych s ním pak dále počítala (jakože např. Napíšu: x=random.randint(), ale program ho nějak jakoby přehlédne a už s ním nepočítá.

2.Nevím jak mám udělat, aby to číslo, co hráč zadal ,se porovnalo s tím náhodným a zároveň zjistilo, jestli je na správném místě/na jiném/nebo vůbec

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.212.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
18. 11. 2018   #15
-
0
-

#14 Daniela
Tyhle věci fungují v Pythonu stejně jako v Javě, nenapadá mě s čím máš problém. Budeš muset být ještě konkrétnější.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Daniela
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 11. 2018   #16
-
0
-

#15 gna
Mám random číslo 5698 a hráč zadá 5874. Potřebuji nějaký cyklus který je projede a znak po znaku ho porovná se všemi znaky toho druhého 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.212.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
18. 11. 2018   #17
-
0
-

   

for i in range(x):
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
naxos180
Duch
15. 10. 2019   #18
-
0
-

ahojte, potřeboval bych pomoc ohledně Afinní šifry. Mám vytvořit program v Pythonu pro šifrování a dešifrování. Při vložení šifrovaného textu od uživatele potřebuji ošetřit, aby nešli psát speciální symbolu (. , : - _ !), jak to nejlépe udělat? další dotaz by byl, jak při výstupu udělat, aby mi to zašifrovaný text rozdělilo po 5 znacích? jedná se o to, že bude text, kde bude 5 znaků, pak 6 znak mezera a pak zase 5 znaků, toto se bude opakovat až dokonce. Předem děkuji za odpověď. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.14.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
15. 10. 2019   #19
-
0
-

#18 naxos18
Založ na to samostatné vlákno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý