Android, SQLite temporary table – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Android, SQLite temporary table – Java – Fórum – Programujte.comAndroid, SQLite temporary table – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
21. 11. 2015   #1
-
0
-

Rád bych věděl proč mi android nechce vložit řádky do dočasné tabulky, pokaždé, když spustím následující kód, žádná chyba se neobjeví a výsledek je prázdný?

SQLiteDatabase database = this.getWritableDatabase();
	

String queryTempTable =
				" CREATE TEMP TABLE DPHs (bill INTEGER, DPH INTEGER); "

				+ "INSERT INTO DPHs (bill, DPH) VALUES('400', '20'); " // test
				+ "INSERT INTO DPHs (bill, DPH) VALUES('400', '20'); " // test

				+ " INSERT INTO DPHs (bill, DPH) SELECT SUM("+ITEM_COUNT+ "*" +ITEM_PRICE+") as bill, " + ITEM_DPH + " as DPH"
				+ " FROM " + ORDER_TABLE
				//+ " WHERE " + ITEM_DATE_PAID + " BETWEEN '" + from + "' AND '" + to + "'"
				+ " GROUP BY  " + ITEM_DPH + ";"

				+ " INSERT INTO DPHs (bill, DPH) SELECT SUM(" + GUEST_TYPE_BILL_ACCO +") as bill, " + GUEST_TYPE_BILL_ACCO_DPH + " as DPH"
				+ " FROM " + GUEST_PAYMENT_TABLE
				//+ " WHERE " + GUEST_TYPE_DATE_PAID + " BETWEEN '" + from + "' AND '" + to + "'"
				+ " GROUP BY " + GUEST_TYPE_BILL_ACCO_DPH + ";"

				+ " INSERT INTO DPHs (bill, DPH) SELECT SUM(" + GUEST_TYPE_BILL_FEE +") as bill, " + GUEST_TYPE_BILL_FEE_DPH + " as DPH"
				+ " FROM " + GUEST_PAYMENT_TABLE
				//+ " WHERE " + GUEST_TYPE_DATE_PAID + " BETWEEN '" + from + "' AND '" + to + "'"
				+ " GROUP BY " + GUEST_TYPE_BILL_ACCO_DPH + ";";


		database.execSQL(queryTempTable);

		Cursor cursor = database.rawQuery("SELECT * FROM DPHs GROUP BY DPH;", null);
Nahlásit jako SPAM
IP: 2601:603:4302:c57:38cf:bf...–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
21. 11. 2015   #2
-
0
-

#1 tom
Z manuálu:

execSQL(String sql)
Execute a single SQL statement that is NOT a SELECT or any other SQL statement that returns data.

tedy provedení JEDNOHO SQL dotazu. Napočítal jsem jich šest, což rozhodně není jeden SQL dotaz.

Doporučuji to celé uzavřít do jedné transakce kvůli rychlosti. Celkem bude tedy 8 jednotlivých SQL dotazů, metodu database.execSQL() budeš tedy volat celkem 8×.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:207:e...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
22. 11. 2015   #3
-
0
-

Paráda díky moc. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2601:603:4302:c57:9916:63...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Temporary Internet Files — založil Vítězslav Titl

SQLite — založil joudicek

SQLite — založil Sibyx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý