Počet souborů konkrétního formátu ve složce – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Počet souborů konkrétního formátu ve složce – .NET – Fórum – Programujte.comPočet souborů konkrétního formátu ve složce – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomáš Lipovský
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 11. 2015   #1
-
0
-

Ahoj,

jak už z názvu vlákna vypovídá, potřeboval bych pomocí procedury zjistit počet souborů formátu MP3 ve zvolené složce.

Představoval bych si to nějak takhle (vymyšlené):  

promenna = ziskejpocetsouboru("C:/Users/abc/xyz/", "*.mp3")


Předem díky za odpovědi.

Tomáš

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.208.–
Reklama
Reklama
Matěj Andrle+1
Grafoman
29. 11. 2015   #2
-
0
-

#1 Tomáš Lipovský
Google by ti dal odpověď dříve - ovšem co už... Obyčejné Directory.GetFiles nezabíjí, leč vykonává překvapivě právě toto.

https://msdn.microsoft.com/cs-cz/library/wz42302f%28v=vs.110%29.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.178.–
Tomáš Lipovský
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 11. 2015   #3
-
0
-

Promiň za banální dotazy, moc jsem to nepochopil.

Já nechci pole s názvy souborů, ale pouze jejich počet (číslo)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.208.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
29. 11. 2015   #4
-
0
-

#3 Tomáš Lipovský
Pole má vlastnost Length... Stejně by pod jakoukoliv funkcí pole vznikala. (Toto pole je stejně jen pár referencí na pár objektů s pár vlastnostmi.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.171.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
29. 11. 2015   #5
-
0
-

#3 Tomáš Lipovský
Ehm...

int a = pole.Length();

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
29. 11. 2015   #6
-
0
-

#5 Mutagen
Ehm, to je vlastnost, nikoliv metoda.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.171.–
Tomáš Lipovský
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 11. 2015   #7
-
0
-

Aha, díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.208.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
29. 11. 2015   #8
-
0
-

#7 Tomáš Lipovský
Označ za vyřešené...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.171.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
1. 12. 2015   #9
-
0
-

#6 Matěj Andrle
Sorry, plete se mi java a .net

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.26.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý