Curl - nevypíše mi obsah divu. – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Curl - nevypíše mi obsah divu. – PHP – Fórum – Programujte.comCurl - nevypíše mi obsah divu. – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Country0
Duch
30. 11. 2015   #1
-
0
-

Ahoj všem.

Mohl by se někdo podívat na script níže proč mi nevypíše obsah divu (<div></div>), ikdyž je adresa správná?

function get_content($url)
{
    $ch = curl_init();

    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

    ob_start();

    curl_exec ($ch);
    curl_close ($ch);
    $string = ob_get_contents();

    ob_end_clean();
    $divs = '/<div>(.+)<\/div>/U';
preg_match($divs, $string, $matches);
$vysledek = $matches[1];
    var_dump($vysledek);
    var_dump($url);
}
echo get_content ("http://www.azlyrics.com/lyrics/garthbrooks/midnightsun.html");

var_dump mi vypíše:
NULL
string(59) "http://www.azlyrics.com/lyrics/garthbrooks/midnightsun.html"

Dříve jsem používal:

function ziskatlyrics($url)
{
    $content = file_get_contents($url);
    $first_step = explode( '<div>' , $content );
    $second_step = explode("</div>" , $first_step[1] );

    $obsah = strip_tags($second_step[0]);
    return $obsah;

}
echo ziskatlyrics("http://www.azlyrics.com/lyrics/garthbrooks/midnightsun.html");

Ale to mi dnes háže chybu :
Warning: file_get_contents(
http://www.azlyrics.com/lyrics/garthbrooks/midnightsun.html
): failed to open stream: HTTP request failed! in

Lze s tím něco udělat aby to bylo zase funkční?
Děkuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.169.–
Kit+15
Guru
30. 11. 2015   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:207:e...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Nevypíše prvý provok pola — založil Peter125

CURL — založil wise

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý