Vyber slova PHP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vyber slova PHP – PHP – Fórum – Programujte.comVyber slova PHP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

zelenac10
Stálý člen
5. 12. 2015   #1
-
0
-

Dobrý deň,

chcem sa opytať či existuje funkcia typu : vybrať s textu jedno slovo(s retazca MySQL nepouživam pri tomto) a vždy ma ten isty špecificky znak napr. € ale nie je vždy na to istom mieste. 

Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.236.227.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
lukas.balaz0
Super člen
5. 12. 2015   #2
-
0
-

#1 zelenac1
skús sa vyjadriť presnejšie a možno dať nejaký príklad, lebo som nepochopil  ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.41.–
zelenac10
Stálý člen
5. 12. 2015   #3
-
0
-

mam text napr:

Pozývame Vás na Liptov, ktorý je stvorený pre aktívny oddych a relax pre veľkých i malých v každom ročnom období. Čo môžete zažiť na Liptove?

LYŽIARSKE STREDISKÁ
• Jasná Nízke Tatry Chopok Sever & Juh - 14 km Vstupné 25€
• Lyžiarsky areál Žiarce Pavčina Lehota - 8 km Vstupné 25€
• SKI Centrum Opalisko Závažná Poruba - 5 km Vstupné 25€

a potrebujem aby som vedel s textu si vytiahnuť tých 25€

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.236.227.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
Matěj Andrle+1
Grafoman
5. 12. 2015   #4
-
0
-

#3 zelenac1
RegEx

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.56.–
Kit+15
Guru
5. 12. 2015   #5
-
0
-

#3 zelenac1 

<?php

$data = array_map('trim', file("text.txt"));
print_r(preg_filter('/.*\s([0-9]*€)/', '$1', $data));

Výstup: 

Array
(
    [3] => 25€
    [4] => 25€
    [5] => 25€
)
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:207:e...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

PHP kód na výber z DB — založil BlackShadow

Slova na radek — založil Petr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý