Rozlišení – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rozlišení – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comRozlišení – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
loop
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
12. 2. 2007   #1
-
0
-

Ahoj všichni! Právě jsem začal programovat v html. A potřeboval bych poradit. Chtěl bych, aby mé stránky byly optimalizovány pro rozlišení 800x600. Poraďte mi prosím jak to mám udělat! Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
P4nther0
Super člen
12. 2. 2007   #2
-
0
-

Stačí když uděláš stránku širokou maximálně 800px.
Ale nějak mi nedochází, proč to chceš udělat, protože poslední dobou se weby optimalizují spíš na 1024*768..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
paulo
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 2. 2007   #3
-
0
-

Please, jak mam udělat stránky, aby se přizpůsobily rozlišení uživatele, který je navštíví????? Díky všem, kteří mi poradí!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
14. 2. 2007   #4
-
0
-

To paulo:Nauč se CSS a můžeš udělat "gumovej" layout, kterej bude např zabírat určitý procento

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
paulo
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 2. 2007   #5
-
0
-

To Jarda: Díky! Zkusím to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Socca0
Super člen
14. 2. 2007   #6
-
0
-

nebo u velikostí tabulek (vím tabulkový layout se už moc nepoužívá,ale pro úplnost) můžeš zadat údaj v procentech nebo jen * (znamená zbytek velikosti)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
17. 2. 2007   #7
-
0
-

To loop: tak tak, dnes už se rozl. 800x600 považuje za mrtvé.. min než 7 procent uživatelů podle statistik..já už tvořím jen pro 1024 a výš, pokud samozřejmě není zadání jiné.. jinak pro roztažení boxů současně se šířkou strany se používá parametr "width" s hodnotami v procentech v CSS.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.purefiction.cz
loop
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
26. 2. 2007   #8
-
0
-

To xthomas: Bohužel CSS ještě neumím. Mohl bys mi teda napsat kód v CSS pro rozlišení 1024. Díky moc!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Rozlišení — založil Zelenáč

Rozlišení obrazovky — založil Pebble

C# WPF vs. rozlišení — založil BDS

Rozlišení znaků — založil KARLOSCZ1979

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý