Bootstrap Formulár – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Bootstrap Formulár – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comBootstrap Formulár – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Řešení
zelenac10
Stálý člen
17. 12. 2015   #1
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Dobrý deň,

neviete mi náhodou poradiť. 

Mám v bootstrape pop-okno a chcem tam mať registráciu jak vyberem údaje keď nechcem aby sa mi načitavala dalšia stránka. Skušal som už toho veľa a neviem na to prísť

  head:

  <link rel="stylesheet" href="http://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.5/css/bootstrap.min.css">
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script>
  <script src="http://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.5/js/bootstrap.min.js"></script>
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.0/jquery.min.js"></script>

script

<script>
 $(function() {
//twitter bootstrap script
 $("button#submit").click(function(){
    $.ajax({
    		   type: "POST",
 url: "process.php",
 data: $('form.registracia').serialize(),
         success: function(msg){
         $("#thanks").html(msg)
           $("#form-registracia").modal('hide'); 
         },
 error: function(){
 alert("failure");
 }
       });
 });
});
</script> 

modal pop-okno

<div class="modal fade" id="regisracia" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true">
  <div class="modal-dialog">
    <div class="modal-content">
        <div class="modal-header" style="padding:35px 50px;background-color: #337ab7;color:white !important;text-align: center;font-size: 30px;">
          <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">&times;</button>
          <h4><span class="glyphicon glyphicon-pencil"></span> Registrácia</h4>
        </div>
      <div class="modal-body" style="padding:40px 50px;">
       <form id="form-registracia" data-toggle="validator">
       <div class="form-group">
        <label for="InputMeno"><span class="glyphicon glyphicon-user"></span> Meno a Priezivsko:</label>
        <input type="text" name="meno" class="form-control"  id="InputMeno" placeholder="Meno a Priezivsko" required>
      </div>
      <div class="form-group">
        <label for="InputEmail"><span class="glyphicon glyphicon-envelope"></span> E-mail:</label>
        <input type="email" name="email" class="form-control"  id="InputEmail" placeholder="Email" required>
      </div>
       <div class="form-group">
        <label for="inputPassword"><span class="glyphicon glyphicon-eye-open"></span> Heslo:</label>
        <input type="password" name="heslo" data-minlength="6" class="form-control" id="inputPassword" placeholder="Heslo" required>
       </div> 
       <div class="form-group">
        <label for="pravidla"></label>
        <input type="checkbox" id="pravidla" required> Suhlásite s <a href="">pravidlami</a>.
      </div>      
         <button type="submit" class="btn btn-primary btn-block"><span class="glyphicon glyphicon-plus-sign"></span> Registrácia</button>
       </form>
      </div>
      <div class="modal-footer" style="background-color: #f9f9f9;">
       <p>Všetky údaje su povinné.</p>         
     </div>
    </div>
  </div>
 </div> 
  <div id="thanks"></div>

Process.php

<?php
if (isset($_POST['email'])) {
$email = strip_tags($_POST['email']);
echo "E-mail		=".$email."</br>"; 
}?>

Ďakujem za rady....

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.236.224.–
Octopia.sk - Záhrada na kľúč
NeregistrovanyHookyns
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
19. 12. 2015   #2
-
0
-

Pokud ti dělá problém nějaký script, tak zkus debugovat pomocí console.log(); Do něj můžeš házet třeba výsledky selektorů; console.log($("button#submit").get(0)); Přidal jsem tam navíc get(0), který vrátí skutečný element z DOMu, ne jeho jQuery obal, takže na první pohled víš co ti to najde.

Na první pohled máš ale špatně selektory!

$("button#submit") hledá element button, který má atribut id s hodnotou submit.
Našel jsem button, ale nemá id submit, alespoň jsem si toho nevšiml.

Ten samý problém u $('form.registracia'), tohle hledá element form s class registracia. Opět vidím form, ale nemá class registracia, ale má id form-registracia.

Řešení?

Nezkoumal jsem ten kód, říkám pouze co vidím na první pohled. Zkus tedy opravit selektory a uvidíš.

Zkus upravit button.
z:
<button type="submit" class="btn btn-primary btn-block"><span class="glyphicon glyphicon-plus-sign"></span> Registrácia</button>
na:
<button type="submit" id="submit" class="btn btn-primary btn-block"><span class="glyphicon glyphicon-plus-sign"></span> Registrácia</button>
... jen jsem přidal ID

A jelikož form již ID má, tak uprav spíše JS selektor, tento řádek:
data: $('form.registracia').serialize(),
za
data: $("#form-registracia").serialize(),

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.12.–
fff
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 1. 2016   #3
-
0
-

fsadfasdf

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Bootstrap formulár na mobil — založil zelenac1

Twitter Bootstrap — založil quatermain

Bootstrap efekt — založil zelenac1

Bootstrap posuv sidebar-u — založil Majky

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý