Android a volba z menu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Android a volba z menu – Java – Fórum – Programujte.comAndroid a volba z menu – Java – Fórum – Programujte.com

 

VladislavK0
Super člen
25. 12. 2015   #1
-
0
-

Ahoj všem androidakum

V api AND se trochu motam a proto prosim o teoretickou pomoc. Mam aktivitu dedenou z nasledujiciho

mojeaktivita extends AppCompatActivity implements NavigationView.OnNavigationItemSelectedListener

to jest ta aktivita ktera pouziva menu ktere se rozbali z prave strany a klikem do menu si otevru novou user obrazovku v tom prostoru ktery je ktomu urceny

Připojen obrázek.

Na uveden obrazku je cervene oznacen co se vygenerovalo automaticky pri startu projektu, jednotlive texty v menu jsem jiz take zmenil.

V Codebehind se ty user obrazovky prepinaji nasledovne

@SuppressWarnings("StatementWithEmptyBody")
    @Override
    public boolean onNavigationItemSelected(MenuItem item) {
        // Handle navigation view item clicks here.
        int id = item.getItemId();
        DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
        if (id == R.id.nav_Zebricek) {

        } else if (id == R.id.nav_Prihlasit) {

        } else if (id == R.id.nav_Novinky) {

        } else if (id == R.id.nav_PrehledCen) {

        } else if (id == R.id.nav_Pravidla) {

        } else if (id == R.id.nav_Nastaveni) {

        }

        //DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
        drawer.closeDrawer(GravityCompat.START);
        return true;
    }

Doposud je to srozumitelné

Ja si pridal jedno xml "Prihlaseni" dle nasledujiciho obrazku

Připojen obrázek.

No a potreboval bych vysvetlit jak prepinat to zobrazeni dle vyberu z menu

NEVIM zdali to ma byt include layout nebo view nebo ?????

Trapim se s tim od dnesniho rana.

Dik za kazdou pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
nosko
~ Anonymní uživatel
140 příspěvků
27. 12. 2015   #2
-
0
-

http://developer.android.com/training/implementing-navigation/nav-drawer.html

to co hladas su fragmenty, 

// Insert the fragment by replacing any existing fragment
FragmentManager fragmentManager = getFragmentManager();
fragmentManager.beginTransaction()
                   .replace(R.id.content_frame, fragment)
                   .commit();
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Je Dictionary dobrá volba? — založil JiriVavru

Volba bakalarskej prace — založil Anonymní uživatel

Volba programovacího jazyka — založil Honza

Volba bakalarskej prace — založil Anonymní uživatel

Volba správné licence — založil psenik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý