Web pod NET2.0 s dll – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Web pod NET2.0 s dll – .NET – Fórum – Programujte.comWeb pod NET2.0 s dll – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mallox0
Návštěvník
12. 2. 2007   #1
-
0
-

zdravim..nejak jsem nepochopil nebo neco delam spatne..
proc kdyz dam ve VS05 vytvorit novy web, tak mi chybi namespaces, ale kdyz je tam rucne pridam, tak mi to hlasi chybu typu not overloaded method for hashcode..
jde o to, ze bych chtel vytvorit web s dll a nedavat code behind na web..
diky za rady..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
12. 2. 2007   #2
-
0
-

Nevím sice jak to myslíš, že ti chyběj namespaces, ale myslím, že požaduješ možnost zkompilovat veškerej codebehind do jedný dll knihovny a tu mít na server místo zdrojů (tak, jak to bylo ve VS 2003). Ve VS 2005 toho dosáhneš s pomocí Web Application Projectu (http://www.aspnet.cz/Articles/102-webovy-vyvoj-trochu-jinak-wap-a-wdp.aspx), který je součásti balíku SP1, ale nevím jak v Express edici.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mallox0
Návštěvník
12. 2. 2007   #3
-
0
-

diky..toto mohl vymyslet jen microsoft..
//edit nemam express edici ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý