Da sa nejako uchovat v premennej hodnota ktoru do nej vlozim pomocou $_POST tak aby ked vlozim subor s tou premennou do ineho php suboru pomocou require() tak aby sa v nej uchovala posledna hodnota a nie ta ktoru som zadal pri inicializacii?
Fórum › PHP
Require
Som v subore mdz.php a mam v nom premennu $p=""; potom spravim $p=$_POST['nieco']; potom vojdem do suboru rur.php a napisem require('mdz.php'); a dalej napisem echo $p; a vypise mi "" no ja by som chcel aby sa vypisalo az to co som vlozil do premennej pomocou $_POST
#3 unskinny
Co znamená "potom vojdem do suboru rur.php ..."? Jakým příkazem?
Z pole $_POST se to mezitím nevytratí. Proč ten mezičlánek $p, když ho mezi skripty nijak nepředáváš? Proč z mdz.php voláš rur.php a z něj znovu mdz.php? Vždyť se ti to zacyklí.
#6 unskinny
Možná, kdybys ty soubory se skripty pojmenoval "lidsky" (což doporučuji), pochopili bychom, o co se snažíš. Za normálních okolností se totiž obsah $_POST ihned zpracuje a přes žádné session se nepředává.
mdz.php mi totiž připomíná 8.3. a rur.php zase hru od Karla Čapka. Podle mne jsou to naprosto nevhodné názvy, které by se vůbec neměly používat.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pořadí Require — založil Akimi Keita
Kodování při require — založil Honza
Require z cizího adresáře — založil Scrash
HTML 5 require validácia JavaScript — založil Ján
JQuery a PHP require "soubor.php" — založil Petr