MS Visual Studio – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MS Visual Studio – C / C++ – Fórum – Programujte.comMS Visual Studio – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Samuel Lehotský0
Stálý člen
13. 2. 2007   #1
-
0
-

zdravim, mam taky problem, ked dam vytvorit projekt vo VS tak mi pocas jeho vytvarania vyhodi chybu Server automatizacie nomohol dokoncit projekt. A tim padom nemozem vlastne nic naprogramovat, to iste mi robi aj Visual C++ Express edition aj platene Visual studio proffesional, neviete co by mohol byt problem?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Reklama
Reklama
Radoslav Pala0
Super člen
13. 2. 2007   #2
-
0
-

skus preinstalovat a dat najnovsiu veriu. ja som nedavno stiahol Visual C++ Express edition a vsetko slape bez problemov.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Samuel Lehotský0
Stálý člen
13. 2. 2007   #3
-
0
-

ja som to preinstaloval uz 2x (Visual Studio) predtim som mal VC++ express a ten robil uplne to iste, myslim ze chyba neni v programe ale skor v systeme alebo v nejakom blboom nastaveni

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
zacatecnik0
Super člen
13. 2. 2007   #4
-
0
-

kdy to zacalo ? je mozny vratit se k bodu obnovy ? popr. zalohujete windows na image ?pak je treba obnovit z image....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Tax0
Super člen
13. 2. 2007   #5
-
0
-

Vyhodit MS VS !!!!! Nejhorší progtramovací prostředí které sem v životě viděl. Jsou s ním nehorázné problémy. Kdybych ho nepotřeboval na VB tak ho v kompu ani nemám. Nejvíce mě dojme možnost ladit samotný VS při pádu psaného programu :D :D :D a pak že je to málo " Open source" :D :D Když už sem u toho neznáne někdo alternativu k VB ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
zacatecnik0
Super člen
13. 2. 2007   #6
-
0
-

ohledne VB tu je sekce protlac dotaz tam a nehan nase Visual Studio, Microsoft muzu asi jako kecup ke kave, ale je proste pravda ze Visual Studio je nejlepsi dilo na trhu a je to nazor i pane J.Valeriana :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Samuel Lehotský0
Stálý člen
13. 2. 2007   #7
-
0
-

no mne to robilo uz od zaciatku, takze ziadna obnova systemu.. :-/
a visual studio je dobre, devcpp mi nestaci, je to blbost, zdroje a cele projekty tam bez zmysli blbnu a nevie prelozit niektore veci z OpenGL a borland je daky cudny, nan som si nevedel zvyknut, proste ten VS mi treba :-/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Radoslav Pala0
Super člen
13. 2. 2007   #8
-
0
-

To Tax: Taq to sa fakt mylis. Teba ozdaj bavi pisat pre kezde jedno posrate tlacitko vsetky mozne parametry ? Mna urcite nie... Toto je ine kafe ako "Frontpage", kde ti vygeneruje neprehladny kod. Pre mna je to urcite najlepsie vyvojove prostredie. IMHO kolko programatorskych firiem robi na Dev-C++ alebo inom open-source kompilatore ? skoro ziadna. Nehovorím, že Dev-cpp je zle, kedysi som na nom tiez robil. Lenze ja myslim trochu aj na buducnost a nie to co niekto hovori jaq opakovaci papagaj ze open-source is the best. Zaujimalo by ma potom, preco robis vo VB, ved je iste aj lepsi programovaci jazyk :D ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Meneltharion0
Návštěvník
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eMan0
Stálý člen
14. 2. 2007   #10
-
0
-

*FLAME

radypala píše:#
# To Tax: Taq to sa fakt mylis. Teba ozdaj bavi pisat pre kezde jedno posrate tlacitko vsetky mozne parametry ? Mna urcite nie... Toto je ine kafe ako "Frontpage", kde ti vygeneruje neprehladny kod. Pre mna je to urcite najlepsie vyvojove prostredie. IMHO kolko programatorskych firiem robi na Dev-C++ alebo inom open-source kompilatore ? skoro ziadna. Nehovorím, že Dev-cpp je zle, kedysi som na nom tiez robil. Lenze ja myslim trochu aj na buducnost a nie to co niekto hovori jaq opakovaci papagaj ze open-source is the best. Zaujimalo by ma potom, preco robis vo VB, ved je iste aj lepsi programovaci jazyk :D ?#
#



naprosto souhlasím, neumím jsi představit že bych měl dělat větší projekt v DEv-C++(jsou i lepší IDE jak DEV třeba Code::Block + MS kompilátor :),Eclipse,... ) ale tohle IDE se MS hodně povedlo.

Tax: je vidět že jsi to neviděl ani z vlaku, hlavně že LINUX je BEST a ať žije OPENSOURCE že...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Samuel Lehotský0
Stálý člen
14. 2. 2007   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Tax0
Super člen
15. 2. 2007   #12
-
0
-

radypala píše:#
# To Tax: Taq to sa fakt mylis. Teba ozdaj bavi pisat pre kezde jedno posrate tlacitko vsetky mozne parametry ? Mna urcite nie... Toto je ine kafe ako "Frontpage", kde ti vygeneruje neprehladny kod. Pre mna je to urcite najlepsie vyvojove prostredie. IMHO kolko programatorskych firiem robi na Dev-C++ alebo inom open-source kompilatore ? skoro ziadna. Nehovorím, že Dev-cpp je zle, kedysi som na nom tiez robil. Lenze ja myslim trochu aj na buducnost a nie to co niekto hovori jaq opakovaci papagaj ze open-source is the best. Zaujimalo by ma potom, preco robis vo VB, ved je iste aj lepsi programovaci jazyk :D ?#
#


Nepsal sem tu nic proti VB. Tvůj příspěvek je tedy scestný. Proti MS VB nic nemám s tím sem zatím větší problémy nezažil. A těžko můžu soudit jelikož jsem neměl možnost zkusit jiné vývojové prostředí pro VB.

To zacatecnik & samo: v Dev-C++ narozdíl oproti Visual C++ se mi nestalo že by mi nefungoval program (pokud byl korektně napsaný, nevím už coto bylo ale určitý kod mi VS nesežralo, v DEV fungovalo normálně) a že by mi házelo nesmyslné chyby, sekalo se, padalo,..... Dle mých zkušeností MS Visual C++ je nepodarek.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
DeaLer+2
Hero
15. 2. 2007   #13
-
0
-

To Tax: Popravdě řečeno, MS VC++ je nejhorší část celého VS, který je jinak naprosto skvělý - i když má jisté nedostatky, který s příchodem Orcas zmizej.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tax0
Super člen
15. 2. 2007   #14
-
0
-

To DeaLer: Ano máš pravdu uznávám že pomluvení celého VS bylo tochu přehnané... I když... Třeba po instalaci sem musel přeinstalovat javu jelikož ji VS nějak poškodilo a nechtěla mi fungovat. Instalace taky nic moc..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Visual studio — založil Hlavinka

Visual studio + QT — založil staf

MS Visual Studio error — založil survik1

Ktere visual studio — založil optokos

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý