Taky si dej bacha na konec souboru, pokud v něm máš jen PHP tak by na konci neměl být ?>, pokud soubor takto uzavřeš a za tímto tagem se vyskytne prázdný znak, může dojít ke stejnému problému...
pred kod formulare, ale to nepomaha, hned mi vyskoci hlaska:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent
Napadlo me samotnou informaci header naincludovat uplne na zacatek indexu, tzn pred <html> ale to me hned presmeruje pryc a ne az po odeslani formulare, navic mi to neprijde jako spravny postup.
Taky jsem si vsimnul, ze mi informace $headers se neprenaseji, tzn, porad mi chodi emaily z w89844@wedos.net coz je emailovka poskytovatele webshotingu. Zkousel jsem menit poradi $to, $headers a ostatnich i v mail(); ale to mi vzdycky prestalo neco z toho fungovat..
Mozna, pokud to nekdy nekdo psal to presmerovani po odeslani formu, tak kdyz mi sem zkopirujete kod, tak to podle toho "opisu".
#5e-sparco
Je také možné, že na začátku souboru překáží 3 bajty BOM, které v editoru nejsou vidět, ale způsobují tyto potíže. Jsou vidět v hexa výpisu.
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Ou, diky za tip, mylsim ale, ze ten hlavni problem je v tom, ze chci presmerovavat nekam pomoci header funkce, ale to nelze delat pokud mam nejaky vystup. viz koment
Funkce header() potřebuje mít čistý výstup, tzn. před ní nesmíš mít v programu žádné echo ani jiný výstup textu.
Coz chapu, co tim Kit myslel, ale bohuzel nevim jak to prakticky napsat.
zvlastni, to poradi tech includu na indexu jsem prave zkousel prohazovat a presto mi to neslo, presto kdyz jsem to zkusil ted, tak se to povedlo, kazdopadne, problem vyresen, moc děkuju za pomoc!
#17peter
ob_start() je jen berličkou pro ty, kteří to neumí udělat lépe. Nikdy jsem to nepotřeboval, neboť v celé aplikaci mívám jen jedno jediné echo.
Nahlásit jako SPAM
#19e-sparco
Netvrdím, že ob_start() a navazující funkce jsou zcela k ničemu, ale PHP nabízí mnoho výhodnějších alternativ. Dlouho jsem používal například Heredoc, který umí přímo nahrazovat proměnné, které do něj vložíš. Používám to vlastně dodnes na primitivní záležitosti a také například na velmi dlouhé SQL dotazy.
Složitější výstupy řeším přes výstupní šablony, protože se dají řídit tokem dat, nahrazují nebezpečné znaky za enity a zároveň zajišťují validitu dokumentu.
Nahlásit jako SPAM
#15Kit
Což je ovšem IMHO dosti smutné vzhledem k tomu, jak je Git snadný. GitHub má ještě k tomu desktopovou aplikaci, se kterou to opravdu musí zvládnout i naprostý idiot...
#21JacobCZ
Jedna věc je zvládnout "git commit" - bez toho se ani začátečník nehne. Jakmile se začnou používat větve, bez kterých používání Gitu moc nedává smysl, začíná jít do tuhého. Mnozí mají problém rozlišit, kdy mají použít merge a kdy rebase, jak pracovat s otevřenou smyčkou přes veřejný repozitář, jak hledat v historii, jak nastavit správně filtry,...
Je toho strašně moc, co Git umí, ale každý využívá pouze pár procent jeho schopností. Je to dáno tím, že je to otevřený nástroj, který se dá libovolně modifikovat k obrazu svému pouhou změnou konfigurace.
Nahlásit jako SPAM
#24Kit
Zkus si najít "GitHub Desktop". Odobně jsem taky spokojenější s terminálem, ale pokud jsi začátečník a děláš s GitHubem tak je tahle appka opravdu velice dobrá. SourceTree od Atlassianu také stojí za zmínku...