00% zatazenie CPU – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

00% zatazenie CPU – C / C++ – Fórum – Programujte.com00% zatazenie CPU – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

joker
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
13. 2. 2007   #1
-
0
-

Raz tu bolo v skriptarny napisany program na 100% zatazenie cpu , myslim ze ho pisal curo ...
nemohol by sem niekto dat zdrojak ???
Dakujem ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
13. 2. 2007   #2
-
0
-



void main()
{
while(1);
}

nestaci ? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
joker
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
13. 2. 2007   #3
-
0
-

Staci :-D
dik ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
VojtaK0
Návštěvník
14. 2. 2007   #4
-
0
-

To mephi:
Tohle je jasný jako facka, že když spustíš nekonečný cyklus, že využívá CPU 100%, a cchválně jesli bys dokázal vytvořit program, který by zabýral celou operační paměť?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
14. 2. 2007   #5
-
0
-

Zajímavější by bylo, kdyby v tom cyklu aspoň dělal nějaký výpočet - třeba násobení proměnné konstantou, ne jen NOP.



double n = 2;
while(1)
n *= 2.2;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
14. 2. 2007   #6
-
0
-

To VojtaK: neni nejednodusi, v kazdem programu ten program spustit znovu, to cely trebas v nekonecny smycce, to je pamet zahlcena do par sekund, tisicema instanci tohohle programu, je to easy,

#include <windows.h>
void main()
{
for(;;) ShellExecute(hwnd,TEXT("open"),TEXT("program.exe"),NULL,NULL,SW_HIDE);
}

nebo nejak podobne, kazdopadne to je lehky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
14. 2. 2007   #7
-
0
-

jasne bolo by potrebne aby namiesto ničoho vypočítaval obežnú dráhu zeme alebo rýchlosť strácania zemskeho ozonu.
Ale uloha znela jasne a ja som programator :D
zahltiť pamät nie je problem. V niektorych pripadoch je skôr problem ju nezahltiť.
inak malo by isť:

void main()

{ while(1)
new int;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
14. 2. 2007   #8
-
0
-

mephi píše:#
# jasne bolo by potrebne aby namiesto ničoho vypočítaval obežnú dráhu zeme alebo rýchlosť strácania zemskeho ozonu.#
#Ale uloha znela jasne a ja som programator :D#
#zahltiť pamät nie je problem. V niektorych pripadoch je skôr problem ju nezahltiť.#
#inak malo by isť:#
#

void main()#
#{ while(1)#
# new int;#
#}
#
#



jasny, podle me je lehci udelat vir nebo program co skodi, nez program co je uzitecnej, proto uz tyhle veci nedelam, je to moc easy, ale nakou sbirku takovejch hnusnejch programu ma urcite kazdej, takze i ja

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
joker
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
15. 2. 2007   #9
-
0
-

nesiel by ten program napisat tak, ze by bezal v pozadi ? proste to myslim tak ze ten ktoby ho spustil tak by mu to nahradilo nejaky systemovy proces trabars explorer.exe a neslo by to vypnut len tak hahko ze kliknem na to x :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
15. 2. 2007   #10
-
0
-

No když mu nahradíš systémový proces tak nepude korektně systém. Když mu vypneš explorer.exe tak bude bez plochy a to je docela napadny..
Jinak si myslím, že když mu tou smyčkou zahltíš paměť, tak wokna za chvíli spadnou, protože nebudou mít paměť (možná je to ňák ošetřený to nevim) a userovi by asi bylo dost nápadný kdyby se mu najednou začal brutálně sekat komp.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tax0
Super člen
15. 2. 2007   #11
-
0
-

Phoenix píše:#
# No když mu nahradíš systémový proces tak nepude korektně systém. Když mu vypneš explorer.exe tak bude bez plochy a to je docela napadny..#
#Jinak si myslím, že když mu tou smyčkou zahltíš paměť, tak wokna za chvíli spadnou, protože nebudou mít paměť (možná je to ňák ošetřený to nevim) a userovi by asi bylo dost nápadný kdyby se mu najednou začal brutálně sekat komp.

XP si svých 250 MB nebo kolik potřebují hlídají a na to si nedají šáhnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
DeaLer+2
Hero
15. 2. 2007   #12
-
0
-

Nevím, ale ve Vistách byste s tím asi daleko nedošli - tam program buď běží korektně a nebo neběží vůbec. Nevím jak by to dopadlo, ale zkuste to někdo, pokud můžete.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Aleshus0
Newbie
15. 2. 2007   #13
-
0
-

To Tax: XP stačí i 128MB.. dokázal jsem jeich spotřebu omezit po bootu až na 60MB(samozřejmě z hlediska praktického to nic nepřináší spíše šlo o test)..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tax0
Super člen
15. 2. 2007   #14
-
0
-

To aleshus: To je sice hezké ale poněkud mimo téma ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
Peter D.0
Expert
15. 2. 2007   #15
-
0
-

aha niekto chce vytvoriť škodlivý program...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
eraser170
Newbie
20. 2. 2007   #16
-
0
-

mephi píše:#
# jasne bolo by potrebne aby namiesto ničoho vypočítaval obežnú dráhu zeme alebo rýchlosť strácania zemskeho ozonu.#
#Ale uloha znela jasne a ja som programator :D#
#zahltiť pamät nie je problem. V niektorych pripadoch je skôr problem ju nezahltiť.#
#inak malo by isť:#
#

void main()#
#{ while(1)#
# new int;#
#}
#
#



toto na 100% nestaci...
windows je proti tomu nejako osetreny... program mi zahltil maximalne 28MB z RAM...
ale urcite sa to da nejako obist.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

C++: Zaťaženie CPU — založil gaben

CPU — založil sin_x

CPU info — založil praxc

C# teplota CPU — založil Dingo

CPU Intel Core2Duo — založil remmidemmi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý