Zdravim,
rád bych z obyčejné fotky auta dosáhl výsledku jaký je na přiloženém obrázku. Nevěděl byste někdo postup. Zkoušel jsem různé filtry a rozmazávání, ale nějak jsem se k tomuto výsledku nedopracoval.
Díky.
Zdravim,
rád bych z obyčejné fotky auta dosáhl výsledku jaký je na přiloženém obrázku. Nevěděl byste někdo postup. Zkoušel jsem různé filtry a rozmazávání, ale nějak jsem se k tomuto výsledku nedopracoval.
Díky.
Asi jsem se šatně vyjádřil. Jde mi o to docílit toho, aby výsledek vypadal jako obrázek výše a zdrojem byl obrázek níže. Obrázek nahoře vypadá, jako by ho někdo namaloval a ne vyfotil.
#3 monitor
to bys musel všechno odmazat, včetně zrcadlení na autě. To by byla práce na několik pátků a zázrak by byl, kdyby se to alespoň z dálky podobalo autu výše.
Pokud to chceš udělat jako je výše, tak to auto musíš nafotit s vhodným jednobarevným pozadím (prodávají se na to speciální fólie a desky) + kvalitním a pečlivě vychytaným nasvícením. A neboj, ani tady se nevyhneš retušování v pc, ale je to pak pohoda a radost. Naši firmu vybavení pro fotografování výrobků podobným způsobem stálo tuším hodně přes 100000, a to vybavení je abych tak řekl na nějaké základní úrovni.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku