Kliknutí pravým tlačítkem myši přes tlačítko na panelu – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kliknutí pravým tlačítkem myši přes tlačítko na panelu – Delphi – Fórum – Programujte.comKliknutí pravým tlačítkem myši přes tlačítko na panelu – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

RadimK
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 2. 2016   #1
-
0
-

Zdravím všechny

Připojen obrázek.

Potřebuji poradit s problémem. Potřebuji naprogramovat tlačítko abych když na něj klikl se mi pravým tlačítkem myši označí horní lišta panelu.

Je to z důvodu, že se na pc připojuji přes telefon programem team viewer a pro odblokování panelu musím kliknout pravým tlačítkem myši na horní lištu panelu.

Viz obrázek

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.58.–
Sniper
~ Anonymní uživatel
215 příspěvků
6. 2. 2016   #2
-
0
-

Team viewer nemám, tudíž nevím, o co jde - ale proč pravým tlačítkem? Nastavit focus nestačí? Nebo co zkusit něco ve stylu... 

SendMessage(Form1.Handle,WM_RBUTTONUP,0,0);

Rozveď to trochu, nějak přesně nevím, čeho potřebuješ dosáhnout (focus, otevření context menu, ... ?).

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.201.–
RadimK
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 2. 2016   #3
-
0
-

#2 Sniper
Panel se blokuje aby se tam nemohly na něm přepisovat údaje. Aby se mohlo na cokoliv kliknout nebo změnit  v texteditu musí se panel odblokovat. Odblokování panelu se dělá tím, že se zmáčkne pravé tlačítko myší na horní liště panelu. A jelikož na dotykovém telefonu nemám možnost kliknout pravým jako na počítači tak je to složité odblokovat. A potřebují tam vytvořit tlačítko abych na něj klikl a ten udělal to aby jakoby označil pravým tlačítkem myši horní lištu

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.58.–
Sniper
~ Anonymní uživatel
215 příspěvků
7. 2. 2016   #4
-
0
-

Pořád mluvíš o nějakém panelu ale já žádný nevidím. Nebo myslíš okno? Nebo co za panel máš na mysli? Co tedy potřebuješ odblokovat? Jak je to zablokované?

Jestli chceš odpověď tak polož otázku tak, abysme nemuseli věštit z křišťálové koule. Popiš pořádně situaci, a ideálně přilož kód co už máš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.201.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Rolování tlačítkem myši — založil Fonadius

Tlačítko myši — založil zonda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý