Jakou technologii pouzit – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jakou technologii pouzit – .NET – Fórum – Programujte.comJakou technologii pouzit – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
9. 2. 2016   #1
-
0
-

Ahoj,

mam dotaz, jakou by jste pouzili technologii na nasledujici problem:

potrebuji udelat aplikaci, ktera zobrazil obrazek na pozadi, pres nej text (kazdou sekundu aktualizovany)

a v urcitem case prehraje video, pres ktere bude obrazek (zcasti pruhledny png)

WinForms - s tim umim nejlip pracovat, jen si nemyslim, ze je nej na takovou "video" aplikaci

WPF - tu obcas tapu co a jak, ale prijde mi na tenhle ucel jak delana

UWP - laka me, ale asi ji nezvolim, bojim se o stabilitu aplikace a minus bude asi nutnost MS uctu, plusem ale je z casti store a sireni

Dekuji za komentare, standa

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.112.–
Reklama
Reklama
velurex0
Stálý člen
9. 2. 2016   #2
-
0
-

#1 standa
Ahoj,

volil bych WPF - má vše co pro svojí aplikaci potřebuješ.

Forms - neumí využít potenciál graf. karty

UWP - tam bych se bál, že ti bude chybět nějaká knihovna 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.145.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
9. 2. 2016   #3
-
0
-

#1 standa
Co takhle DirectX, GTK#, Qt, ...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý