New class – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

New class – C / C++ – Fórum – Programujte.comNew class – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kenvelo+1
Super člen
11. 2. 2016   #1
-
0
-

Zdravím asi přejdu rovnou ke kódu 

class A
{
   public:

    int ShowID() const { return *id; }
    void SetID(int ids) { cin >> ids; *id = ids; }

   private:
     int *id;
}

bool stop = false;

A * pA = new A;;
int a;

int main()
{
   while (stop == false)
   {
		
      int menu;
      cout << " 1. Set ID\n 2. show ID\n";
       cin >> menu;
	switch (menu)
	{
	 case 1:
	   {	
		pA->SetID(a);
		break;
	   }
	 case 2:
	   {	
	       cout << pA->ShowID();
		break;
	   }
	 }
     }

    delete pA;
    return 0;
}

Potřeboval bych vytvořit seznam pokud  zadám že chci přidat další ID tak staré se přepíše.. musím vytvořit pole ? Nebo se to dá udělat jinak ? Díky 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.220.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
11. 2. 2016   #2
-
0
-

#1 Kenvelo
Hodinu jsem lustil tu prvni vetu, co si tim myslel...

A ano, muzes jit cestou pole, nebo spojoveho seznamu (kdy jeden prvek odkazuje na dalsi, nebo pouzijes nullptr, pokud dalsi (jeste) neexistuje)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV+42
God of flame
11. 2. 2016   #3
-
0
-

Mimochodem, to vubec funguje? Pouzivas ve tride neinicializovany pointer. Kdo vi kde co prepisujes...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 109 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý