Avionics Instrument Control Demo – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Avionics Instrument Control Demo – .NET – Fórum – Programujte.comAvionics Instrument Control Demo – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pat
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
16. 2. 2016   #1
-
0
-

Nemate nekdo skusenosti s tym aby fungovalo s visual studio 2013 a na framework 4.0 alebo 4.5 ?

http://www.codeproject.com/Articles/27411/C-Avionic-Instrument-Controls .... Hadže to milion erroru a ani po dvoch dnoch googlena a experimentovana sem nedošel nato co s tym je. Diky za každu radu :) nejde mi o to mat presne toto ale neco na tento štyl len :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.90.–
Reklama
Reklama
BDS+2
Věrný člen
16. 2. 2016   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Pat
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
16. 2. 2016   #3
-
0
-

jo mam ked to otevrem ten projekt tak jak to je tak to ide .... ale ked to chcem použit v mojem vetšim projekte že tam chcem vložit len jeden z tychto všetkych tak mi to nejde. Vyhodi to taku škaredu tabulku.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.90.–
BDS+2
Věrný člen
16. 2. 2016   #4
-
0
-

nemáš nainstalovanou tu komponentu AirSpeedIndicatorInst... 

předpokládám, že bude přibalena k tomu projektu

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Pat
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
17. 2. 2016   #5
-
0
-

o to sa snažim už asi tyden :D nemožem dojit na spusob jak to dostat do toolboxu(asi) tu komponentu stalo to chce nejaku dll knižnicu kteru nedokažem najit a/alebo vytvorit sem total Lama na to asi. TO je na mna jiny level vždy sem robil len take lachšie programky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.90.–
BDS+2
Věrný člen
17. 2. 2016   #6
-
0
-

#5 Pat
Nejprve ty komponenty musíš zkompilovat do dll (pokud nejsou)

Instalace komponent:

1. menu->Tools->ChooseToolboxItems..
2. na disku najdeš potřebné dll
3. ztrhneš komponenty, které chceš přidat..

4. hotovo

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Pat
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
17. 2. 2016   #7
-
0
-

Tak henten navod sem taky už mnel davno najity. ale jak to skomprimovat do dll v VS2013 s novyma frameworkama to je otazka...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Magic defense demo — založil blackcats

Fan Control C++ — založil Kenvelo

Chart control — založil Jirka

User Control — založil Jan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý